fbpx

YLVO-MamaFit

 

Wat is YLVO-MamaFit?
YLVO-MamaFit zal gericht zijn op het herstel na de bevalling en sporthervatting, de training zullen op een hogere intensiteit zijn waardoor kracht, conditie en stabiliteit optimaal getraind worden. Met extra aandacht voor de bekkenbodem en de buikspieren (diastase). Onder begeleiding van onze MamaFit docent kan iedereen op haar eigen niveau trainen.

  

Vanaf wanneer kan ik deelnemen?
Dit programma is geschikt voor vrouwen die minimaal 3 maanden geleden bevallen zijn. Vanaf 3 maanden is de eerste herstelperiode na een zwangerschap voorbij en kan er op een hogere intensiteit getraind worden. Het is bekend dat het lichaam 9 maanden nodig heeft om te herstellen van een zwangerschap en bevalling. Dit wordt door veel mensen onderschat.

Hoe ziet dit er praktisch uit?
Om goed in kaart te brengen hoe het met de lichamelijke gesteldheid is, zal er vooraf een intakegesprek plaatsvinden. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn het bekken en de bekkenbodem, het verloop van de zwangerschap, bevalling en de periode daarna. Vervolgens kan de deelnemer op elk gewenst moment starten in de groep. Er wordt getraind in groepen van maximaal 8-12 dames. Hierdoor is er voldoende ruimte voor individuele aandacht en correctie. De training wordt gegeven op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 en op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 (locatie Venlo, Veestraat 5B). Het is mogelijk om één keer per week te trainen.

Abonnementen
Je kunt kiezen uit 2 abonnementen:
– Abonnement 1: 3 maanden – €110 euro
– Abonnement 2: 6 maanden – €200 euro

Voor meer informatie of voor het aanmelden van de YLVO-MamaFit kun je via onderstaande knop contact met ons opnemen.