fbpx
Acupunctuur
 

Je lichaam, geest en je omgeving hebben stuk voor stuk invloed op je gezondheid. Als je een energietekort hebt, kun je last krijgen van allerlei klachten in je lichaam. Door het prikken van acupunctuurpunten in je lichaam is je energieniveau weer in balans.

Acupunctuur kan helpen bij hoofdpijn, schouder- en rugpijn, en pijn aan andere lichaamsdelen zoals je elleboog, knie, enkel, pols, heup, en ga zo maar door. Denk ook aan gynaecologische klachten, spijsverteringsklachten, allergieën, neurologische klachten, slaapproblemen, problemen aan het hart, longen of je blaas.

Naast het lichaam kun je ook je geest stabiliseren met acupunctuur. Na een aantal sessies ben je bijvoorbeeld minder vatbaar voor stemmingswisselingen, voel je je sterker en meer in balans.

Hoe werkt acupunctuur?
Het prikken van de naaldjes voel je bijna niet, omdat het met hele dunne en steriele wegwerpnaaldjes gebeurt. Als de acupunctuurnaald is gezet voel je een tinteling, zwaar gevoel of een steekje. Dit betekent dat de energie in je lichaam wordt versterkt of juist verzwakt. Na de behandeling kun je wat moe zijn. Dat is normaal en trekt vanzelf weer weg.

Heb je vragen over acupunctuur dan kun je hiervoor contact opnemen met Sandra Luijpers via sandra@funqtio.nl.