Selecteer een pagina
Nieuwe inzichten en behandelmethoden bij chronische pijn

Tobt u ook al maanden -of misschien wel jaren- met onbegrepen chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten?

Heeft u al langer last van rugklachten, hoofdpijn, whiplash of fibromyalgie? Ontzettend vervelend en frustrerend. Naast de pijn en vermoeidheid is er wellicht ook nog onbegrip uit uw omgeving en/of de medische wereld. Hierdoor krijgt u zelf het gevoel dat u altijd maar door moet gaan terwijl uw lichaam tegensputtert. Doorbijten lijkt de enige optie.

Interactieve lezing in Venlo over chronische pijn.

De machteloosheid en frustratie kan in veel van deze gevallen hoog oplopen. Daarom organiseren wij bij OCA Venlo een interactieve bijeenkomst over chronische pijn en eventuele vermoeidheidsklachten. OCA Venlo gaat u aan de hand van praktijkvoorbeelden en nieuwe theorieën uitleggen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van behandelingen.

Verbeter uw kwaliteit van leven.

Staat u open voor mogelijke nieuwe inzichten en wilt u van uw chronische klachten af? Dan bent u van harte welkom bij OCA Venlo op 11 juni om 19.00. Inschrijving voor deze lezing over chronische pijn en vermoeidheid is kosteloos.

Datum           : 11 juni 2018

Tijdstip         : 19.00 tot 20.30

Locatie          : Veestraat 5B in Venlo

U kunt zich inschrijven door uw naam en het aantal personen dat deelneemt te vermelden in een mail naar het volgende e-mailadres: Venlo@oca.nl

Of neem contact met ons op via onderstaande button en vermeld uw naam en het aantal personen dat deelneemt aan de interactieve lezing van OCA Venlo over chronische pijn.