Vacature Frontofficemedewerker m/v

Als frontoffice medewerker ben jij het visitekaartje van Funqtio / OCA Venlo en geef jij onze cliënten de aandacht en het warme welkom dat zij van ons verwachten. Onder alle omstandigheden blijf jij cliëntgericht, je laat je niet snel van de wijs brengen, je bent vriendelijk en behulpzaam. Je bent de vraagbaak voor onze therapeuten. Als jij jezelf hierin herkent lees dan snel verder.

Wat ga je doen

Je ontvangt onze cliënten, staat ze vriendelijk te woord en informeert ze over de gang van zaken binnen onze praktijken. Je draagt zorg voor het op orde houden van de wachtruimte. Je voert op een correcte wijze de inkomende en uitgaande telefoongesprekken uit. Je plant afspraken in voor onze therapeuten en handelt de bijbehorende administratie af. Je controleert de verzekeringsgegevens, informeert de cliënten over het beschikbare budget bij hun zorgverzekering en declareert de behandelingen. Je scant documenten en verwerkt ze in ons elektronisch patiënten systeem. Je kunt ingezet worden op diverse locaties.

Het betreft een vacature voor 24 tot 32 uur per week. Het werkrooster is in overleg. Je dient de nodige flexibiliteit te bieden als het nodig mocht zijn bij extra drukte, bij ziekte en/of vakanties.

 

Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

Je hebt bij voorkeur ervaring als frontofficemedewerker, je bent vriendelijk en gastvrij en hebt een proactieve werkhouding. Je bent servicegericht, accuraat, stressbestendig, representatief, collegiaal, een teamplayer, schakelt snel en beschikt over een ruime ervaring in het werken met computers en diverse programma’s.

 

Wat krijg je van ons

Een leuke job met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten. Je komt te werken in een dynamische omgeving die altijd in beweging is. We hebben een open bedrijfscultuur waarbij we goed luisteren naar onze medewerkers.

 • Een marktconform salaris
 • Volledige pensioenvergoeding
 • Een collectieve zorgverzekering
 • Reiskosten woon-werkverkeer vanaf 10 km enkele reis
 • 200 vakantie uren o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Deelname aan onze personeelsvereniging met leuke uitjes

 

Enthousiast?

Zie jij jezelf terug in deze vacature? Solliciteer dan vooral!

Je kunt je CV voorzien van een motivatiebrief mailen aan [email protected] tav Mariëlle Trienes. Reageren kan tot 30 juni 2023. De sollicitatiegesprekken zijn op 12 en 13 juli 2023. Mocht je geen reactie hebben ontvangen voor 7 juli dan ben je niet uitgenodigd voor een gesprek.

 

"

Solliciteer nu

  Wereld Alzheimer Dag

  21 september 2023

  Fysiotherapie kan een waardevolle rol spelen bij de zorg voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie. Alzheimer is een progressieve neurodegeneratieve aandoening die geheugenverlies, cognitieve achteruitgang en verminderde motorische functies veroorzaakt.

  Lees meer >

  Dag van de Diëtist!

  19 september 2023

  Voeding is een essentieel onderdeel van fit worden en blijven, en verdient meer aandacht (vinden wij). Als diëtisten bieden wij hulp bij het veranderen van het eetpatroon om bijvoorbeeld bloedwaardes te verbeteren, maag-en darmklachten te verminderen, gewicht te verbeteren (afvallen of juist aankomen), ondersteuning bij ziekte of bijvoorbeeld om het eetpatroon af te stemmen op het ouder worden. Een goede samenwerking tussen de fysiotherapeut en de diëtist is hierbij erg belangrijk.

  Lees meer >
  Funqtio Venloop

  Nationale Vitaliteitsweek 2023

  18 september 2023

  Stel je voor: vitaliteit is als een kop koffie die de hele dag door energie geeft. Het is een onuitputtelijke batterij die je dagelijkse taken moeiteloos laat verlopen. Die maandagochtend, voorheen een gevecht met de snooze-knop, verandert in een energieke start. Je springt enthousiast uit bed, klaar om de dag met hernieuwde energie te omarmen.

  Lees meer >
  Wereld Fysiotherapie Dag

  Wereld Fysiotherapie Dag

  8 september 2023

  Vandaag is het Wereld Fysiotherapie Dag! We staan stil bij het belang van fysiotherapie binnen de zorg. Fysiotherapeuten leveren elke dag kwaliteit. Ze maken daarmee het verschil in de levens van mensen door ze in beweging en zelfstandig te houden. Door op deze dag aandacht te vragen voor onze collega’s en hun belangrijke bijdrage in de zorg, geven we de waardering en erkenning die ze elke dag verdienen!

  Lees meer >

  Steun de Collecteweek van KWF en ontdek hoe Funqtio helpt bij oncologische revalidatie!

  4 september 2023

  Tijdens de Collecteweek van KWF willen we samen een vuist maken tegen kanker. Maar laten we niet vergeten dat de strijd tegen kanker niet stopt na de diagnose. Daarom willen we graag de aandacht vestigen op de waardevolle diensten die Funqtio biedt voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.

  Lees meer >

  Vacature Fysiotherapeut OCA m/v

  14 juli 2023

  OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT.

  Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

  Lees meer >