Vacature Fysiotherapeut m/v

Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 4 toplocaties en meer dan 25 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale patiënt gekeken wordt.

Wij zoeken 

Een enthousiaste, gedreven leergierige fysiotherapeut die goed zelfstandig en in teamverband kan werken. Je denkt in mogelijkheden, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent innovatief. Je voelt je prettig bij een multidisciplinaire samenwerking, bent flexibel en staat met een frisse blik in het vak.

 

 

 

Functie-eisen 

 • Een afgeronde opleiding tot fysiotherapeut. 
 • Je hebt affiniteit met het behandelen van chronische doelgroepen.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Wij bieden geen 8 tot 5 baan, werken in de avond(en) hoort er ook bij.

Wij bieden 

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Een functie voor 32 uur waarbij uitbreiding van uren tot de mogelijkheden behoort. De zaterdagochtend maakt een vast onderdeel uit van je werkrooster. De werkzaamheden vinden plaats op onze locatie in Steyl, waarbij de bereidheid aanwezig moet zijn om ook op onze andere locaties te werken. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd met als ingangsdatum 1 Augustus 2021.

 

Voldoe je aan de gestelde eisen en pas je in het profiel, dan kun je jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes ([email protected]).

"

Solliciteer nu

  Schouderrevalidatie bij Funqtio

  24 juni 2022

  Binnen Funqtio zien we veel schouderrevalidatie, zowel postoperatieve klachten als klachten die plotseling ontstaan en uiteindelijk een langdurig probleem worden.

  Lees meer >
  Hardloper

  Niet van een leien dakje

  17 juni 2022

  Tja, en dan ben je opeens zowat vaste klant bij Funqtio. Je bent een beetje aan het transformeren van jonge kaas, via kaas, naar de wat belegen kaas met alle lichamelijke ongemakken die daarbij horen…

  Lees meer >
  Rob Peters

  Fysiotherapie, maar dan sexy

  9 juni 2022

  In het kader van het tienjarig jubileum vragen we de oprichters van Funqtio de kleren van het lijf. Al eerder gingen we in gesprek met Jeroen Hutjens. Nu is het de beurt aan Rob Peters. In een openhartig gesprek neemt hij ons mee naar het verleden, heden én de toekomst van Funqtio.

  Lees meer >
  Jeroen Hutjens

  Een zoektocht met een verrassende wending

  8 juni 2022

  In tien jaar tijd is Funqtio uitgegroeid naar een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. In de bekwame handen van ‘het brein’ en ‘het kloppend hart’ van de praktijk, heeft Funqtio haar vleugels de laatste jaren uitgeslagen. The sky is the limit moeten Jeroen Hutjens en Rob Peters gedacht hebben.

  Lees meer >
  Funqtio vitaliteitsmanagement

  Keurmerk Fysiotherapie behaald!

  7 juni 2022

  De praktijken van Funqtio zijn tijdens de audit op 18 mei jl. beoordeeld met een uitmuntende score en hebben het Keurmerk Fysiotherapie behaald.

  Lees meer >
  Funqtio Team Roparun Landgraaf

  ROPA-run 2022 | Running4live Venlo

  31 mei 2022

  “Op 4, 5 en 6 juni vindt dit jaar weer de ROPA-run plaats. De ROPA-run is in onze provincie nauwelijks bekend, behalve bij deelnemers of bekenden daarvan. Ook  zullen de doelen die geld krijgen ervan gehoord hebben, maar verder weet bijna niemand wat het is.  Vandaar dit berichtje om wat meer bekendheid te genereren.” Aldus John van Bussel

  Lees meer >