Vacature (Geriatrie) fysiotherapeut m/v

Wij zoeken een (Geriatrie) fysiotherapeut m/v.

 

Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 5 toplocaties en meer dan 35 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale cliënt gekeken wordt.

Wij zoeken

Een enthousiaste, gedreven leergierige fysiotherapeut die goed zelfstandig en in teamverband kan werken. Je denkt in mogelijkheden, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent innovatief. Je voelt je prettig bij een multidisciplinaire samenwerking, bent flexibel en staat met een frisse blik in het vak.

 

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding tot fysiotherapeut.
 • Bezig met een Master in de geriatrie of bereid zijn met deze Master te starten.
 • Een afgeronde Master of Science Fysiotherapie in de Geriatrie geniet de voorkeur.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent bereid behandelingen zowel in de praktijk als aan huis uit te voeren.
 • Werktijden in overleg.
 • Je neemt deel aan een netwerk.

 

Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Een functie voor 24 tot 32 uur per week.

 

De werkzaamheden vinden plaats op onze locatie in Steyl, waarbij de bereidheid aanwezig moet zijn om ook op onze andere locaties te werken. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd met als ingangsdatum 1 februari 2023.

Voldoe je aan de gestelde eisen en pas je in het profiel, dan kun je jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes ([email protected])."

Solliciteer nu

  Wereld Alzheimer Dag

  21 september 2023

  Fysiotherapie kan een waardevolle rol spelen bij de zorg voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie. Alzheimer is een progressieve neurodegeneratieve aandoening die geheugenverlies, cognitieve achteruitgang en verminderde motorische functies veroorzaakt.

  Lees meer >

  Dag van de Diëtist!

  19 september 2023

  Voeding is een essentieel onderdeel van fit worden en blijven, en verdient meer aandacht (vinden wij). Als diëtisten bieden wij hulp bij het veranderen van het eetpatroon om bijvoorbeeld bloedwaardes te verbeteren, maag-en darmklachten te verminderen, gewicht te verbeteren (afvallen of juist aankomen), ondersteuning bij ziekte of bijvoorbeeld om het eetpatroon af te stemmen op het ouder worden. Een goede samenwerking tussen de fysiotherapeut en de diëtist is hierbij erg belangrijk.

  Lees meer >
  Funqtio Venloop

  Nationale Vitaliteitsweek 2023

  18 september 2023

  Stel je voor: vitaliteit is als een kop koffie die de hele dag door energie geeft. Het is een onuitputtelijke batterij die je dagelijkse taken moeiteloos laat verlopen. Die maandagochtend, voorheen een gevecht met de snooze-knop, verandert in een energieke start. Je springt enthousiast uit bed, klaar om de dag met hernieuwde energie te omarmen.

  Lees meer >
  Wereld Fysiotherapie Dag

  Wereld Fysiotherapie Dag

  8 september 2023

  Vandaag is het Wereld Fysiotherapie Dag! We staan stil bij het belang van fysiotherapie binnen de zorg. Fysiotherapeuten leveren elke dag kwaliteit. Ze maken daarmee het verschil in de levens van mensen door ze in beweging en zelfstandig te houden. Door op deze dag aandacht te vragen voor onze collega’s en hun belangrijke bijdrage in de zorg, geven we de waardering en erkenning die ze elke dag verdienen!

  Lees meer >

  Steun de Collecteweek van KWF en ontdek hoe Funqtio helpt bij oncologische revalidatie!

  4 september 2023

  Tijdens de Collecteweek van KWF willen we samen een vuist maken tegen kanker. Maar laten we niet vergeten dat de strijd tegen kanker niet stopt na de diagnose. Daarom willen we graag de aandacht vestigen op de waardevolle diensten die Funqtio biedt voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.

  Lees meer >

  Vacature Fysiotherapeut OCA m/v

  14 juli 2023

  OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT.

  Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

  Lees meer >