Vacature GZ-psycholoog m/v

Funqtio manuele therapie

Kom werken bij Funqtio! Wij hebben een Vacature GZ-psycholoog m/v.

Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige GZ-Psycholoog, voor 24 tot 32 uur per week, die het leuk en interessant vind om onderdeel uit te maken van een multidisciplinair medisch specialistisch team waarin interdisciplinair gewerkt wordt vanuit het bio-psycho-sociale model met extra aandacht voor zingeving. Een bio-psycho-sociale benadering houdt dus rekening met de complexe, vaak circulaire interacties tussen het lichaam en het brein en de hiermee verbonden psychologische processen. Het bio-psycho-sociaal perspectief vergroot de kans op diagnostische vroeg-detectie, met adequate doorverwijzing voor meer specialistische diagnostiek en ‘maatwerk’ therapie, toegesneden op de individuele noden van de patiënt.

 

Je maakt deel uit van het behandelteam waarbij je behandelingen uitvoert vanuit het kader van de CGT, ACT, Schematherapie, mentalisation based therapie (MBT) en EMDR. Je wordt ook trajectcoördinator/regiebehandelaar waarbij je verantwoordelijk bent voor het behandelproces van meerdere patiënten. Indien je hiervoor belangstelling en ook meer gerichte ervaring hebt, dan kun je betrokken worden bij innovaties binnen het behandelcentrum en kun je een actieve rol krijgen in toekomstige onderzoekslijnen en het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen.

 

Functie-eisen

• je hebt een registratie als GZ-psycholoog of klinisch psycholoog;
• je hebt ervaring of affiniteit met cliënten met chronische pijn en/of vermoeidheid;
• je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent een teamplayer;
• het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie en een enthousiast team waarin je de kans krijgt om binnen een multidisciplinaire setting cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Salariëring is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

 

Ben je geïnteresseerd?

Voldoe je aan de gestelde eisen en ben jij een dynamisch persoon die graag initiatief neemt? Sta jij stevig in je schoenen en ben je ambitieus? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren! Je kunt jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes ([email protected]).

"

Solliciteer nu

  Schouderrevalidatie bij Funqtio

  24 juni 2022

  Binnen Funqtio zien we veel schouderrevalidatie, zowel postoperatieve klachten als klachten die plotseling ontstaan en uiteindelijk een langdurig probleem worden.

  Lees meer >
  Hardloper

  Niet van een leien dakje

  17 juni 2022

  Tja, en dan ben je opeens zowat vaste klant bij Funqtio. Je bent een beetje aan het transformeren van jonge kaas, via kaas, naar de wat belegen kaas met alle lichamelijke ongemakken die daarbij horen…

  Lees meer >
  Rob Peters

  Fysiotherapie, maar dan sexy

  9 juni 2022

  In het kader van het tienjarig jubileum vragen we de oprichters van Funqtio de kleren van het lijf. Al eerder gingen we in gesprek met Jeroen Hutjens. Nu is het de beurt aan Rob Peters. In een openhartig gesprek neemt hij ons mee naar het verleden, heden én de toekomst van Funqtio.

  Lees meer >
  Jeroen Hutjens

  Een zoektocht met een verrassende wending

  8 juni 2022

  In tien jaar tijd is Funqtio uitgegroeid naar een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. In de bekwame handen van ‘het brein’ en ‘het kloppend hart’ van de praktijk, heeft Funqtio haar vleugels de laatste jaren uitgeslagen. The sky is the limit moeten Jeroen Hutjens en Rob Peters gedacht hebben.

  Lees meer >
  Funqtio vitaliteitsmanagement

  Keurmerk Fysiotherapie behaald!

  7 juni 2022

  De praktijken van Funqtio zijn tijdens de audit op 18 mei jl. beoordeeld met een uitmuntende score en hebben het Keurmerk Fysiotherapie behaald.

  Lees meer >
  Funqtio Team Roparun Landgraaf

  ROPA-run 2022 | Running4live Venlo

  31 mei 2022

  “Op 4, 5 en 6 juni vindt dit jaar weer de ROPA-run plaats. De ROPA-run is in onze provincie nauwelijks bekend, behalve bij deelnemers of bekenden daarvan. Ook  zullen de doelen die geld krijgen ervan gehoord hebben, maar verder weet bijna niemand wat het is.  Vandaar dit berichtje om wat meer bekendheid te genereren.” Aldus John van Bussel

  Lees meer >