Vacature Psychomotorisch (vak)therapeut m/v

Funqtio vitaliteitsmanagement

Kom werken bij Funqtio! Wij hebben een vacature Psychomotorisch (vak)therapeut m/v

Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige psychomotorisch (vak)therapeut, voor 16-32 uur per week, die het leuk en interessant vind om onderdeel uit te maken van een multidisciplinair medisch specialistisch team waarin interdisciplinair gewerkt wordt vanuit het bio-psycho-sociale model met extra aandacht voor zingeving. Daarnaast denk je in mogelijkheden en vind je het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten om cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan. Wil jij je steentje bijdragen aan ons team en mensen ondersteunen bij het verhogen van hun mentale veerkracht en het verkrijgen van regie op hun gezondheid en leven? En uiteindelijk weer betekenis in het leven te laten voelen?

 

Onze behandelingen richten zich op volwassenen en bestaan uit een combinatie van individuele therapie en groepstherapie. Vanuit jouw vakgebied lever je een belangrijke bijdrage aan de interdisciplinaire behandeling. Indien je affiniteit hebt met complexere zorgvragen en in een breder kader kan denken, je enthousiast, leergierig en van aanpakken weet dan is deze functie iets voor jou.

 

 

Wij vragen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding psychomotorische vaktherapie. Verder heb je bij voorkeur een aanvullende opleiding of werkervaring met cliënten met chronische pijn en/of vermoeidheid. Je houding is klantvriendelijk en je bent sociaal vaardig zowel in de contacten met cliënten als met jouw toekomstige collega’s.

 

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding psychomotorische/vaktherapie;
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor vaktherapeuten;
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van revalidatiesetting;
 • Kan zowel zelfstandig als ook binnen een multidisciplinair team werken;
 • Je voert zelfstandig (onderdelen van) de behandelplannen uit;
 • Vanuit jouw eigen deskundigheidsgebied geef je adviezen aan de andere behandelaren van het interdisciplinair team;
 • Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over voldoende zelfvertrouwen en een goed relativeringsvermogen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie en een enthousiast team waarin je de kans krijgt om binnen een multidisciplinaire setting cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Salariëring is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

 

Voldoe je aan de gestelde eisen en ben jij een dynamisch persoon die graag initiatief neemt? Sta jij stevig in je schoenen en ben je ambitieus?  Dan nodigen wij je graag uit om te reageren!

 

Je kunt jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes ([email protected]).

"

Solliciteer nu

  Schouderrevalidatie bij Funqtio

  24 juni 2022

  Binnen Funqtio zien we veel schouderrevalidatie, zowel postoperatieve klachten als klachten die plotseling ontstaan en uiteindelijk een langdurig probleem worden.

  Lees meer >
  Hardloper

  Niet van een leien dakje

  17 juni 2022

  Tja, en dan ben je opeens zowat vaste klant bij Funqtio. Je bent een beetje aan het transformeren van jonge kaas, via kaas, naar de wat belegen kaas met alle lichamelijke ongemakken die daarbij horen…

  Lees meer >
  Rob Peters

  Fysiotherapie, maar dan sexy

  9 juni 2022

  In het kader van het tienjarig jubileum vragen we de oprichters van Funqtio de kleren van het lijf. Al eerder gingen we in gesprek met Jeroen Hutjens. Nu is het de beurt aan Rob Peters. In een openhartig gesprek neemt hij ons mee naar het verleden, heden én de toekomst van Funqtio.

  Lees meer >
  Jeroen Hutjens

  Een zoektocht met een verrassende wending

  8 juni 2022

  In tien jaar tijd is Funqtio uitgegroeid naar een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. In de bekwame handen van ‘het brein’ en ‘het kloppend hart’ van de praktijk, heeft Funqtio haar vleugels de laatste jaren uitgeslagen. The sky is the limit moeten Jeroen Hutjens en Rob Peters gedacht hebben.

  Lees meer >
  Funqtio vitaliteitsmanagement

  Keurmerk Fysiotherapie behaald!

  7 juni 2022

  De praktijken van Funqtio zijn tijdens de audit op 18 mei jl. beoordeeld met een uitmuntende score en hebben het Keurmerk Fysiotherapie behaald.

  Lees meer >
  Funqtio Team Roparun Landgraaf

  ROPA-run 2022 | Running4live Venlo

  31 mei 2022

  “Op 4, 5 en 6 juni vindt dit jaar weer de ROPA-run plaats. De ROPA-run is in onze provincie nauwelijks bekend, behalve bij deelnemers of bekenden daarvan. Ook  zullen de doelen die geld krijgen ervan gehoord hebben, maar verder weet bijna niemand wat het is.  Vandaar dit berichtje om wat meer bekendheid te genereren.” Aldus John van Bussel

  Lees meer >