Vacature: Psychomotorisch (Vak)therapeut bij OCA

Ben jij de zelfstandige psychomotorisch (vak)therapeut die OCA zoekt? De rol omvat individuele en groepstherapie, bijdragen aan behandelplannen en adviseren van teamleden. Vereisten zijn een relevante HBO-opleiding, registratie in het kwaliteitsregister, revalidatie-ervaring, zelfstandigheid, teamvaardigheden en een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg, gespecialiseerd in de behandeling van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. Onze multidisciplinaire programma’s omvatten fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen, gericht op diverse bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn voor klachten en hun instandhouding. Daarnaast bieden wij re-integratie- en werkhervattings-trajecten aan.

Wat zoeken wij…

Wij zoeken per 1 januari 2024 een enthousiaste, zelfstandige, psychomotorisch (vak)therapeut voor 16-24 uur per week. Als lid van ons multidisciplinaire team werk je interdisciplinair volgens het bio-psycho-sociale model met nadruk op zingeving. Je hebt een positieve mindset, houdt nieuwe behandelinzichten bij en past deze toe om cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever leven.

 

Jouw rol…

 • Leveren van individuele en groepstherapie binnen interdisciplinaire behandelingen
 • Bijdragen aan het interdisciplinaire behandelplan vanuit jouw expertisegebied
 • Advies geven aan andere behandelaren in het team

Jouw kenmerken:

 • HBO-opleiding psychomotorische/vaktherapie
 • Registratie in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor vaktherapeuten
 • Ervaring in revalidatiesetting is een pré
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 • Stressbestendig, flexibel en communicatief vaardig
 • In bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 

Wat bieden wij…

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt de kans om binnen ons enthousiaste team cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden. Het salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

 

Ben jij de dynamische psychomotorisch (vak)therapeut die initiatief neemt en graag impact wil maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie naar Mariëlle Trienes via het onderstaande formulier of [email protected]. We kijken uit naar jouw reactie!

 

 

 

"

Solliciteer nu

  Vacature: Psychomotorisch (Vak)therapeut bij OCA

  7 november 2023

  Ben jij de zelfstandige psychomotorisch (vak)therapeut die OCA zoekt? De rol omvat individuele en groepstherapie, bijdragen aan behandelplannen en adviseren van teamleden. Vereisten zijn een relevante HBO-opleiding, registratie in het kwaliteitsregister, revalidatie-ervaring, zelfstandigheid, teamvaardigheden en een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.

  Lees meer >
  Funqtio Venloop

  Wandel mee tijdens de Venloop 2024!

  6 november 2023

  Ook in 2024 doet Funqtio weer mee met de Venloop. Op zaterdag 23 maart hopen we met een leuke groep na een gezellig ontbijt 10 km te gaan wandelen.

  Lees meer >

  Nieuw hoofdstuk: Rob Peters volledig eigenaar van Funqtio en OCA Venlo

  13 oktober 2023

  In de afgelopen tien jaar is Funqtio uitgegroeid tot een begrip in de regio; het is een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Inmiddels zijn er vier vestigingen -allemaal A-locaties- met een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast behoren ook OCA Venlo (revalidatie en werkhervatting) en i-Vitality (dienstverlening gericht op inzetbaarheidsvraagstukken) tot Funqtio Group. Fysiotherapie, revalidatie, kwaliteit en gezondheid voor mensen staat voor Funqtio centraal. Het is mooi om te zien dat onze klanten dit ook zo ervaren. Dat zien we terug in onze beoordeling van 9,3 in Qualiview.

  Lees meer >

  Doe jij mee aan onze Vitaliteitschallenge?

  12 oktober 2023

  Wil jij voor de feestdagen vitaler worden én blijven? Vanaf maandag 6 november biedt Funqtio in Steyl en Helden de mogelijkheid om deel te nemen aan een traject dat jou kan helpen om deze doelstelling te behalen!

  Lees meer >

  Wereld Alzheimer Dag

  21 september 2023

  Fysiotherapie kan een waardevolle rol spelen bij de zorg voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie. Alzheimer is een progressieve neurodegeneratieve aandoening die geheugenverlies, cognitieve achteruitgang en verminderde motorische functies veroorzaakt.

  Lees meer >

  Dag van de Diëtist!

  19 september 2023

  Voeding is een essentieel onderdeel van fit worden en blijven, en verdient meer aandacht (vinden wij). Als diëtisten bieden wij hulp bij het veranderen van het eetpatroon om bijvoorbeeld bloedwaardes te verbeteren, maag-en darmklachten te verminderen, gewicht te verbeteren (afvallen of juist aankomen), ondersteuning bij ziekte of bijvoorbeeld om het eetpatroon af te stemmen op het ouder worden. Een goede samenwerking tussen de fysiotherapeut en de diëtist is hierbij erg belangrijk.

  Lees meer >