Vacature Receptioniste m/v

Vacature receptioniste Funqtio Venlo-Steyl

Wij zoeken een receptioniste m/v

 

Zit gastvrijheid je in het bloed, word jij blij als je cliënten en collega’s kunt helpen en ben je daarnaast een echte duizendpoot? Dan hebben wij een hele leuke functie voor jou in een dynamische, snelgroeiende organisatie.

Wat houdt de functie in?

Je bent het eerste aanspreekpunt in de praktijk, draagt de missie en visie van Funqtio op een correcte wijze uit. Je verzorgt op een vriendelijke wijze de inkomende en uitgaande telefoongesprekken, informeert cliënten over de gang van zaken binnen onze praktijken, zorgt voor het invoeren van nieuwe cliënten, klachten en workflows, afhandelen van declaraties naar zorgverzekeraars, controleert verzekeringsgegevens en registreert op correcte wijze het beschikbaar aantal behandelingen. Je verzendt rapportages naar huisartsen en specialisten, verwerkt de agenda’s van therapeuten en signaleert en corrigeert fouten in de agenda. Je bent bereid om zowel in Steyl als in Venlo ingezet te worden.

 

Wat bieden wij

Een veelzijdige functie in een leuke werkomgeving met gezellige collega’s. Een job voor 28 tot 40 uur per week waarbij de maandag, woensdag en donderdag een vast onderdeel van je werkrooster zijn. Werktijden van 08.00 tot 17.00 uur. Een salaris van € 1.980,- tot € 2.800,- afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Daarnaast een volledige pensioenvergoeding, een fietsplan, een collectieve zorgverzekering, deelname personeelsvereniging en jaarlijks een aantal gezellige uitjes en activiteiten.

 

Wat vragen wij?

 • Een relevante afgeronde MBO-opleiding telefoniste/receptioniste, frontoffice medewerkster, administratief medewerkster.
 • Enige ervaring met telefonie en administratieve werkzaamheden en affiniteit met automatisering.
 • Je bent klantvriendelijk, representatief, servicegericht, je toont inzet en betrokkenheid. Daarnaast ben je loyaal, een teamplayer, kun je zelfstandig werken en bent stressbestendig.
 • Je dient de nodige flexibiliteit te bieden bij nood, ziekte en vakanties.

 

Wie zijn wij?

Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 4 toplocaties en meer dan 60 medewerkers. Ons team dat elke dag het beste van zichzelf geeft, is ons geheim tot succes. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke, professionele en plezierige benadering van cliënten. Wij kijken graag naar de mens achter de klacht.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en voldoe je aan de criteria? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt jouw CV met sollicitatiebrief ook versturen naar [email protected] ter attentie van Mariëlle Trienes of verstuur deze per post naar Funqtio BV, tav Mariëlle Trienes, Triangelstraat 1f, 5935 AG te Steyl.

 

De sluitingsdatum tot reageren is 18 mei 2023. Sollicitaties die na deze datum binnen komen worden niet meer in behandeling genomen. Heb je op 20 mei geen reactie van ons ontvangen dan ben je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 23 mei en de tweede op vrijdag 26 mei, houdt hier dus rekening mee.

Voldoe je aan de gestelde eisen en pas je in het profiel, dan kun je jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes via [email protected] of vul onderstaand contactformulier in. "

Solliciteer nu

  Wereld Alzheimer Dag

  21 september 2023

  Fysiotherapie kan een waardevolle rol spelen bij de zorg voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie. Alzheimer is een progressieve neurodegeneratieve aandoening die geheugenverlies, cognitieve achteruitgang en verminderde motorische functies veroorzaakt.

  Lees meer >

  Dag van de Diëtist!

  19 september 2023

  Voeding is een essentieel onderdeel van fit worden en blijven, en verdient meer aandacht (vinden wij). Als diëtisten bieden wij hulp bij het veranderen van het eetpatroon om bijvoorbeeld bloedwaardes te verbeteren, maag-en darmklachten te verminderen, gewicht te verbeteren (afvallen of juist aankomen), ondersteuning bij ziekte of bijvoorbeeld om het eetpatroon af te stemmen op het ouder worden. Een goede samenwerking tussen de fysiotherapeut en de diëtist is hierbij erg belangrijk.

  Lees meer >
  Funqtio Venloop

  Nationale Vitaliteitsweek 2023

  18 september 2023

  Stel je voor: vitaliteit is als een kop koffie die de hele dag door energie geeft. Het is een onuitputtelijke batterij die je dagelijkse taken moeiteloos laat verlopen. Die maandagochtend, voorheen een gevecht met de snooze-knop, verandert in een energieke start. Je springt enthousiast uit bed, klaar om de dag met hernieuwde energie te omarmen.

  Lees meer >
  Wereld Fysiotherapie Dag

  Wereld Fysiotherapie Dag

  8 september 2023

  Vandaag is het Wereld Fysiotherapie Dag! We staan stil bij het belang van fysiotherapie binnen de zorg. Fysiotherapeuten leveren elke dag kwaliteit. Ze maken daarmee het verschil in de levens van mensen door ze in beweging en zelfstandig te houden. Door op deze dag aandacht te vragen voor onze collega’s en hun belangrijke bijdrage in de zorg, geven we de waardering en erkenning die ze elke dag verdienen!

  Lees meer >

  Steun de Collecteweek van KWF en ontdek hoe Funqtio helpt bij oncologische revalidatie!

  4 september 2023

  Tijdens de Collecteweek van KWF willen we samen een vuist maken tegen kanker. Maar laten we niet vergeten dat de strijd tegen kanker niet stopt na de diagnose. Daarom willen we graag de aandacht vestigen op de waardevolle diensten die Funqtio biedt voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.

  Lees meer >

  Vacature Fysiotherapeut OCA m/v

  14 juli 2023

  OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT.

  Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

  Lees meer >