Vacature Receptioniste m/v

Vacature receptioniste Funqtio Venlo-Steyl

Wij zoeken een receptioniste m/v

 

Zit gastvrijheid je in het bloed, word jij blij als je cliënten en collega’s kunt helpen en ben je daarnaast een echte duizendpoot? Dan hebben wij een hele leuke functie voor jou in een dynamische, snelgroeiende organisatie.

Wat houdt de functie in?

Je bent het eerste aanspreekpunt in de praktijk, draagt de missie en visie van Funqtio op een correcte wijze uit. Je verzorgt op een vriendelijke wijze de inkomende en uitgaande telefoongesprekken, informeert cliënten over de gang van zaken binnen onze praktijken, zorgt voor het invoeren van nieuwe cliënten, klachten en workflows, afhandelen van declaraties naar zorgverzekeraars, controleert verzekeringsgegevens en registreert op correcte wijze het beschikbaar aantal behandelingen. Je verzendt rapportages naar huisartsen en specialisten, verwerkt de agenda’s van therapeuten en signaleert en corrigeert fouten in de agenda. Je bent bereid om zowel in Steyl als in Venlo ingezet te worden.

 

Wat bieden wij

Een veelzijdige functie in een leuke werkomgeving met gezellige collega’s. Een job voor 28 tot 40 uur per week waarbij de maandag, woensdag en donderdag een vast onderdeel van je werkrooster zijn. Werktijden van 08.00 tot 17.00 uur. Een salaris van € 1.980,- tot € 2.800,- afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Daarnaast een volledige pensioenvergoeding, een fietsplan, een collectieve zorgverzekering, deelname personeelsvereniging en jaarlijks een aantal gezellige uitjes en activiteiten.

 

Wat vragen wij?

 • Een relevante afgeronde MBO-opleiding telefoniste/receptioniste, frontoffice medewerkster, administratief medewerkster.
 • Enige ervaring met telefonie en administratieve werkzaamheden en affiniteit met automatisering.
 • Je bent klantvriendelijk, representatief, servicegericht, je toont inzet en betrokkenheid. Daarnaast ben je loyaal, een teamplayer, kun je zelfstandig werken en bent stressbestendig.
 • Je dient de nodige flexibiliteit te bieden bij nood, ziekte en vakanties.

 

Wie zijn wij?

Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 4 toplocaties en meer dan 60 medewerkers. Ons team dat elke dag het beste van zichzelf geeft, is ons geheim tot succes. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke, professionele en plezierige benadering van cliënten. Wij kijken graag naar de mens achter de klacht.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en voldoe je aan de criteria? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt jouw CV met sollicitatiebrief ook versturen naar [email protected] ter attentie van Mariëlle Trienes of verstuur deze per post naar Funqtio BV, tav Mariëlle Trienes, Triangelstraat 1f, 5935 AG te Steyl.

 

De sluitingsdatum tot reageren is 18 mei 2023. Sollicitaties die na deze datum binnen komen worden niet meer in behandeling genomen. Heb je op 20 mei geen reactie van ons ontvangen dan ben je niet uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 23 mei en de tweede op vrijdag 26 mei, houdt hier dus rekening mee.

Voldoe je aan de gestelde eisen en pas je in het profiel, dan kun je jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes via [email protected] of vul onderstaand contactformulier in. "

Solliciteer nu

  Funqtio fitness

  Vacature Psychosomatisch fysiotherapeut m/v

  26 mei 2023

  Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 4 toplocaties en meer dan 40 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale patiënt gekeken wordt.

  Lees meer >

  Wandelen is gezond! Aartsen Avond4daagse 23 tot en met 26 mei

  23 mei 2023

  Op dinsdag 23 mei gaat de Aartsen Avond4daagse weer van start. Tot en met vrijdag kan er iedere dag gekozen worden uit een leuke en uitdagende tocht van 6 of 12 km. Lopen is niet alleen leuk en gezellig, het is ook nog eens heel erg gezond.

  Lees meer >

  Off-season voetbaltraining Funqtio

  22 mei 2023

  Over een aantal weken loopt het seizoen weer op z’n einde en kan iedereen gaan genieten van zijn welverdiende zomervakantie. Ook in deze periode is het belangrijk om fit te blijven en jezelf klaar te stomen voor het nieuwe voetbalseizoen.

  Lees meer >

  Revalidatie bij klachten als gevolg van een hersenschudding (Post Concussion Syndroom) Kopiëren

  11 mei 2023

  Een hersenschudding kan voor komen na een auto-ongeluk of val op het hoofd. Meestal veroorzaakt het niet meer dan een schram of een bult op het hoofd, maar in enkele gevallen kan het langdurige klachten opleveren. Bij een hersenschudding is er geen sprake van structurele schade/hersenletsel, maar kan er wel overprikkeling van het brein optreden wat kan leiden tot verschillende fysieke, cognitieve en emotionele klachten. De klachten kunnen zowel fysiek (hoofd- en nekpijn, duizeligheid, misselijkheid, dubbel/wazig zien), cognitief (slechte concentratie, vergeetachtigheid/slecht geheugen, verhoogde gevoeligheid voor licht en/of geluid) als emotioneel (snel gefrustreerd/geïrriteerd zijn, ongeduldig, somberheid, angstig) zijn. Wanneer de klachten langer dan drie maanden aanhouden spreken we van het Post Concussion Syndroom.

  Lees meer >
  Vacature receptioniste Funqtio Venlo-Steyl

  Vacature Receptioniste m/v

  2 mei 2023

  Wij zoeken een receptioniste m/v

   

  Zit gastvrijheid je in het bloed, word jij blij als je cliënten en collega’s kunt helpen en ben je daarnaast een echte duizendpoot? Dan hebben wij een hele leuke functie voor jou in een dynamische, snelgroeiende organisatie.

  Lees meer >
  My35 Helden

  My35’ Helden wordt Funqtio Helden

  17 maart 2023

  Sporten zoals u gewend bent, maar dan onder een andere naam. Het fitnesscentrum dat voorheen bekend stond als My35’ Helden gaat verder onder de naam Funqtio Helden. Funqtio krijgt er met deze locatie een veelbelovend gezondheidscentrum bij.

  Lees meer >