Funqtio breidt uit en neemt Fysio Centrum Meijel en Beringe over

Het is officieel: We zijn ontzettend trots om te melden dat Funqtio per 1 januari 2024 Fysio Centrum Meijel en Beringe definitief overneemt; dit is een nieuwe mijlpaal in ons 12-jarige bestaan ! Vanaf de start van het nieuwe jaar zullen de twee vestigingen verder gaan onder de vlag van Funqtio. De overname is een mooi vervolg op de eerdere samenwerking, die sinds 1 maart 2023 van kracht is.

 
De overname van Fysio Centrum Meijel en Beringe betekent dat we de cliënten in Meijel en Beringe nog beter van dienst kunnen zijn. De cliënten kunnen uiteraard rekenen op dezelfde kwaliteit en service die ze gewend zijn. Danielle Lemaire en haar collega’s van Fysio Centrum Meijel en Beringe blijven voor cliënten beschikbaar op de vertrouwde locaties in Meijel en Beringe.
 
Rob Peters, eigenaar van inmiddels zes Funqtio vestigingen,  is trots op de overname en de verdere groei van de praktijk:
 
’Dit is een geweldige stap voor Funqtio en voor onze cliënten. We zijn blij dat we locaties Meijel en Beringe kunnen verwelkomen in onze Funqtio-familie. Samen kunnen we nog meer mensen in de gemeentes Venlo en Peel en Maas helpen met hun gezondheid, vitaliteit en welzijn.’’
 
Onze hoge standaarden
 
Funqtio fysiotherapie is een begrip in de regio; een gevestigde naam met meer dan 50 specialisten op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Voor iedere klacht of lichamelijk ongemak zijn er specialisten aanwezig. Dat maakt ons veelzijdig en sterk.
 
Afspraak maken?
 
Wil je een afspraak maken in Venlo, Steyl, Helden, Beringe of Meijel? Dat kan door te bellen naar 077 373 3788 of een mail te sturen naar [email protected]

 

 

"

Digital Nomads bij Funqtio

29 februari 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
funqtio-bundelt-krachten-meijel-beringe-samenwerking

Funqtio Meijel op weg naar nieuwe locatie

22 februari 2024

Funqtio Meijel is op zoek naar een nieuw pand in de kern van Meijel. Het huidige pand van de Pastoor Frischestraat 23, waar voorheen Fysio Centrum Meijel was, staat te koop. We benadrukken echter dat we niet uit Meijel gaan vertrekken, maar juist willen groeien en innoveren in de regio.

Lees meer >

Vacature Klinisch Psycholoog

20 februari 2024

Ben jij geïnteresseerd in het snijvlak van de geneeskunde en de psychologie? Wil jij worden of ben jij een expert op het gebied van psychologische zorg bij chronische pijn en vermoeidheidsklachten bij volwassenen? Solliciteer dan als klinisch psycholoog bij Revalis.

 

Lees meer >
Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Vacature GZ-psycholoog

7 februari 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe GZ-psycholoog!
 
Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 5 toplocaties en meer dan 35 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale cliënt gekeken wordt.

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Funqtio wandelt mee met de Venloop

Start het jaar vitaal met Funqtio’s Venloop 2024-wandeltocht!

12 januari 2024

Zet je goede voornemens om vitaler te worden door en start het jaar 2024 op een gezonde en gezellige manier! Funqtio nodigt jou uit om deel te nemen aan onze wandeltocht tijdens de Venloop op zaterdag 23 maart. Samen streven we naar een vitaal en actief begin van het nieuwe jaar.

Lees meer >