Funqtio bundelt krachten in Meijel en Beringe

Fysio Centrum Meijel

Vanaf 1 maart 2023 werken wij, Rob Peters van Funqtio en Danielle Lemaire van Fysiocentrum Meijel/Beringe samen. Daarmee voegt Funqtio twee nieuwe locaties toe aan hun vertrouwde vestigingen in Venlo, Blerick, Helden en Steyl.

Wij doen er echt alles aan om de continuïteit en cliëntenzorg te waarborgen. Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat we ook de cliënten in Meijel en Beringe volgens de Funqtio standaarden optimaal kunnen bedienen.

 

Wat verandert er voor patiënten uit Meijel en Beringe?

Niets, Fysiocentrum Meijel en Beringe zal haar vertrouwde naam behouden. Danielle Lemaire en haar collega’s in dienst van Fysiocentrum Meijel en Beringe blijven voor onze cliënten beschikbaar. Voor cliënten verandert er in die zin dus weinig, behalve dat er op beide locaties, naast de bestaande behandelingen nieuwe specialisaties worden aangeboden. Zo kunnen cliënten vanaf nu ook voor manuele-, knie-, schouder- en sportfysiotherapie in Meijel en Beringe terecht. Verder zijn ook de specialismen oncologie, oedeemtherapie en psychosomatiek uitgebreid én kan men als vanouds voor echografie op de locaties een afspraak maken. Rob Peters van Funqtio Fysiotherapie zal in Meijel en Beringe de dagelijkse leiding op zich nemen.

De bestaande samenwerking met podotherapie Hermanns en ergotherapie Domi blijft uiteraard zoals het was.

 

Wat zijn de Funqtio standaarden?

Funqtio fysiotherapie is een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Met meer dan 50 specialisten zorgen wij ervoor dat iedere klant optimaal wordt geholpen.

 

Voor iedere klacht of lichamelijk ongemak is er wel een specialist aanwezig. Dat maakt Funqtio veelzijdig en sterk. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en blijven groeien in ons vak. Met behulp van de meest geavanceerde apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten zorgen wij dat onze klanten optimaal worden geholpen bij lichamelijke ongemakken en het voorkomen daarvan.

 

Afspraak maken?

We horen graag van je als je een afspraak wilt maken. Dat kan door te bellen naar 077-4669170 of mailen naar [email protected].

 

Funqtion logo - Blauwe tagline       Fysio centrum Meijel logo

 

"

Digital Nomads bij Funqtio

29 februari 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
funqtio-bundelt-krachten-meijel-beringe-samenwerking

Funqtio Meijel op weg naar nieuwe locatie

22 februari 2024

Funqtio Meijel is op zoek naar een nieuw pand in de kern van Meijel. Het huidige pand van de Pastoor Frischestraat 23, waar voorheen Fysio Centrum Meijel was, staat te koop. We benadrukken echter dat we niet uit Meijel gaan vertrekken, maar juist willen groeien en innoveren in de regio.

Lees meer >

Vacature Klinisch Psycholoog

20 februari 2024

Ben jij geïnteresseerd in het snijvlak van de geneeskunde en de psychologie? Wil jij worden of ben jij een expert op het gebied van psychologische zorg bij chronische pijn en vermoeidheidsklachten bij volwassenen? Solliciteer dan als klinisch psycholoog bij Revalis.

 

Lees meer >
Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Vacature GZ-psycholoog

7 februari 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe GZ-psycholoog!
 
Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 5 toplocaties en meer dan 35 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale cliënt gekeken wordt.

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Funqtio wandelt mee met de Venloop

Start het jaar vitaal met Funqtio’s Venloop 2024-wandeltocht!

12 januari 2024

Zet je goede voornemens om vitaler te worden door en start het jaar 2024 op een gezonde en gezellige manier! Funqtio nodigt jou uit om deel te nemen aan onze wandeltocht tijdens de Venloop op zaterdag 23 maart. Samen streven we naar een vitaal en actief begin van het nieuwe jaar.

Lees meer >