Vanaf september kunt u Funqtio ook vinden in Maasbree. Naast Steyl, Venlo, Blerick en Helden openen we hier onze 5e vestiging. Je kunt ons vinden in het pand van My35’ in Maasbree op Hagelkruisweg 2, 5993 SC in Maasbree. Telefonisch zijn we bereikbaar via: 06 306 951 82.

Funqtio: De meest complete fysio met 5 toplocaties en 35 specialisten in Noord-Limburg helpt jou graag vooruit!

Fysiotherapie Maasbree

Funqtio en My35’ zijn onafhankelijk van elkaar twee professionele en succesvolle partijen. De één met de focus op herstel van haar cliënten door middel van fysiotherapie en de ander met de focus op beweging om sportieve doelen te realiseren. De succesvolle samenwerking van Funqtio en My 35’ in Blerick en Helden heeft haar nut al bewezen. Vandaar nu ook de samenwerking in Maasbree waar we fysiotherapie gaan aanbieden voor:

– klanten van My’35 Maasbree

– inwoners van Maasbree e.o.

die fysiotherapie nodig hebben. Ben je benieuwd welke behandelingen Funqtio, naast fysiotherapie, allemaal aanbiedt? Klik dan hier

Wat kunt u van Funqtio verwachten in Maasbree?

“Funqtio heeft trainingsfaciliteiten die volledig gebaseerd zijn op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen van functioneel trainen. Funqtio wil nu eenmaal de beste fysiotherapie zorg bieden die er is. Mensen verder helpen, door hun mobiliteit en zelfvertrouwen te vergroten, is onze passie. Daar worden onze klanten blij van, maar wij ook! Daarom bootsen wij in onze locaties situaties na zoals die thuis of op de sportclub zich ook voordoen. Dat noemen we functioneel trainen.” Aldus directeur Jeroen Hutjens.

Zijn compagnon Rob Peters geeft aan dat Funqtio al prachtige grote trainings- en behandellocaties heeft in Venlo 3x en Helden. “Deze houden we ook aan. Onze vooruitstrevende aanpak spreekt echter veel mensen in Venlo en de regio aan. Vandaar dat we de kans om ons te vestigen in Maasbree met twee handen hebben aangepakt. Zo kunnen we nog meer mensen helpen met onze effectieve aanpak.”

My35′ vestiging in Maasbree

My35′ Maasbree is een unieke Fitnessstudio waar je traint op de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbrache waarbij je tot wel 15 keer meer resultaat kunt behalen dan in de gewone sportschool. Je kunt het zelf tijdelijk gratis uitproberen bij My35′! Kijk hier voor meer informatie.

Als klanten van My35’ last hebben van lichamelijke beperkingen, dan kunnen ze in Maasbree direct terecht bij een therapeut van Funqtio. Op deze manier kunnen zij zo snel mogelijk weer sporten. Voorkomen van blessures is nog beter. Daarom krijgen klanten hulp bij het juist uitvoeren van oefeningen, met elkaar meedenken over de juiste uitgangshouding en trainingsbelasting en samen inspelen op vragen die je hebt.

Uiteraard staan onze fysiotherapeuten klaar voor iedereen in Maasbree.

Wilt u meer informatie over de samenwerking of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Een afspraak maken kan ook telefonisch: 077 373 3788!