Funqtio wil altijd een stap vooruit denken. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten optimaal kunnen functioneren en participeren in de maatschappij. Hiervoor hebben we een team vol goede therapeuten in dienst. Mensen die opgeleid zijn volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. We zijn dan ook zeer verheugd met onze nieuwe medewerkster Danella Maas. Zij zal werkzaam zijn in onze vestiging in Steyl en in Venlo. Danella stelt zich hieronder aan u voor:

In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Fontys in Eindhoven. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de eerstelijnszorg wilde ik me verder gaan ontwikkelen. Toen heb ik besloten om de Master Psychosomatiek te gaan studeren, de combinatie van lichaam en geest spreekt mij enorm aan. Dit is ook wat psychosomatiek betekent, de mens in het geheel zien. Zo bekijk ik iedere cliënt die binnenkomt in de praktijk, want u bent niet alleen uw (lichamelijke) klacht.

Daarnaast heb ik de training Mindfulness gedaan. Iedereen herkent het denk ik wel dat als u een route rijdt die u al vaker gereden hebt, u deze route ook kunt rijden zonder dat u precies kunt terughalen hoe u van A naar B bent gereden. U hebt dit op de automatische piloot gedaan en u was niet helemaal bij de activiteit die u aan het doen was. Mindful zijn is het vermogen om echt in het moment aanwezig te zijn, dat u de (kleine) dingen kunt zien zonder dat daar een oordeel aan gehangen wordt door uw eigen gedachten. U komt uit uw hoofd, uit het denken, en in uw lijf, dus letterlijk met de voetjes op de vloer.

Naast mijn werkende leven ben ik getrouwd en heb ik 2 kleine kinderen. Daarnaast heb ik jaren op hoog niveau gehandbald o.a. bij Handbal Venlo. Deze sportmentaliteit komt me goed van pas in het werk als fysiotherapeute.Ik kijk er naar uit u te mogen begeleiden als we elkaar tegen komen bij Funqtio in Steyl of Venlo.

Groetjes Danella Maas