fbpx

Uiteraard willen wij het beste voor al onze cliënten. Met onze vier fysiopraktijken streven wij samen met ons team van +/- 25 specialisten naar optimale prestaties.
Onze specialisten volgen continu opleidingen zodat ze op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke inzichten, we beschikken we over moderne apparatuur en faciliteiten in mooie traininglocaties én we werken volgens het vitaliteitsconcept met veel persoonlijke aandacht en we kijken niet alleen naar de klacht van cliënten maar vooral ook naar de totale mens. Zo helpen we jou om lichamelijk ongemak te voorkomen of zo goed mogelijk te verhelpen. 

De beoordeling van onze cliënten

Ook in de afgelopen periode hebben we onze cliënten weer gevraagd om ons te beoordelen op het gebied van contact, het behandelplan en de praktijken! Qualiview heeft deze beoordeling voor ons uitgevoerd en we willen iedereen die meegewerkt heeft bedanken.

We zijn beoordeeld met een 8,8 door maar liefst 423 cliënten. Met dit cijfer zijn we ongelooflijk blij. Want ondanks de groei van Funqtio in de afgelopen jaren zijn we toch in staat geweest om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en zelfs verder te verbeteren! We willen het hele team van Funqtio hiervoor een groot compliment geven. 

Een mooie opsteker in uitdagende tijden

We blijven continu bezig om de zorg -waar mogelijk- verder te verbeteren. Ook nu! Zo hebben onze longspecialisten zich gespecialiseerd in revalidatie voor Corona patiënten en zijn we onze vestiging in Steyl verder aan het moderniseren. Gelukkig zijn al onze vestigingen weer geopend en kunnen we mensen weer helpen om van hun klachten af te komen of -nog beter- om ze te voorkomen.