Zoals al eerder vermeld organiseert Funqtio dit jaar op zaterdag 16 december voor de 3e keer de ‘Serious Walk’ voor Serious Request. Er zijn dit jaar 2 nieuwe wandelroutes, beide met vertrek en aankomst bij het zorgrestaurant van Emmausstichting bij het Trappistenklooster in Tegelen.

Vertrek lange route (11 km): tussen 10.00-10.30u

Vertrek korte route (5,5 km): tussen 10.30-11.00u

Beide wandelingen lopen (deels) door het prachtige ‘Jaomerdal’ en over het terrein van Klein Zwitserland. De lange wandelroute (11 km) is tevens grensoverschrijdend en zal o.a. lopen door het Kaldenkirchener Wald. Ook dit jaar wordt er weer gezorgd voor een ‘natje en droogje’ bij vertrek, aankomst en onderweg.

Deelname kosten zijn minimaal €7,50 en het bedrag zal volledig worden gedoneerd aan de actie. De directie van Funqtio zal per deelnemer een extra bedrag storten!

Loop mee en steun daarmee de actie ‘Breng ze weer samen‘! Aanmelden, of alleen doneren, kan via onze actiepagina op 3FM, klik daarvoor op deze link. Of rechtstreeks bij de receptie van Funqtio in Steyl, telefonisch via 077 – 373 37 88, of via email: wim@funqtio.nl