My35’ Helden wordt Funqtio Helden

My35 Helden

Sporten zoals u gewend bent, maar dan onder een andere naam. Het fitnesscentrum dat voorheen bekend stond als My35’ Helden gaat verder onder de naam Funqtio Helden. Funqtio krijgt er met deze locatie een veelbelovend gezondheidscentrum bij.

Met een veelzijdig aanbod op het gebied van afslanken, verminderen van fysieke klachten of verstevigen van spieren hebben huidige My35’ eigenaren Dali Bekkema en William van Lent een mooi concept neergezet. Funqtio Helden zal dit concept verder optimaliseren tot een gezondheidscentrum waar fysiotherapie en fitness elkaar versterken, ten behoeve van de algehele gezondheid en het welzijn van onze klanten.

 

De locatie zal de komende tijd worden aangevuld met een diëtiste en een ergotherapeut. Ook kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie, sportrevalidatie, bekkentherapie, COPD, etalagebenen en corona en nog veel meer. Zo heeft Funqtio Helden alles wat u nodig heeft om gezond te leven en optimaal te bewegen onder één dak.

 

Wat verandert er voor leden?

Voor leden gaat het een en ander veranderen. Wij zullen er alles aan doen om de vertrouwde en gezellige sfeer binnen het fitnesscentrum te waarborgen. Onze dienstverlening zal verder worden uitgebreid en leden zullen nieuwe voordelen gaan ervaren, waaronder ruimere openingstijden en betere abonnementskosten.

 

Rob Peters en Niek Stemkens zullen de dagelijkse leiding van Funqtio Helden op zich nemen. Beide heren zijn vertrouwde gezichten in het gebouw en zullen als geen ander de kwaliteit van de dienstverlening en de sfeer binnen het fitnesscentrum weten te behouden.

 

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u kennis maken met Funqtio Helden? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 077-3733788 of via de mail [email protected].

"

Digital Nomads bij Funqtio

29 februari 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
funqtio-bundelt-krachten-meijel-beringe-samenwerking

Funqtio Meijel op weg naar nieuwe locatie

22 februari 2024

Funqtio Meijel is op zoek naar een nieuw pand in de kern van Meijel. Het huidige pand van de Pastoor Frischestraat 23, waar voorheen Fysio Centrum Meijel was, staat te koop. We benadrukken echter dat we niet uit Meijel gaan vertrekken, maar juist willen groeien en innoveren in de regio.

Lees meer >

Vacature Klinisch Psycholoog

20 februari 2024

Ben jij geïnteresseerd in het snijvlak van de geneeskunde en de psychologie? Wil jij worden of ben jij een expert op het gebied van psychologische zorg bij chronische pijn en vermoeidheidsklachten bij volwassenen? Solliciteer dan als klinisch psycholoog bij Revalis.

 

Lees meer >
Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Vacature GZ-psycholoog

7 februari 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe GZ-psycholoog!
 
Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 5 toplocaties en meer dan 35 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale cliënt gekeken wordt.

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Funqtio wandelt mee met de Venloop

Start het jaar vitaal met Funqtio’s Venloop 2024-wandeltocht!

12 januari 2024

Zet je goede voornemens om vitaler te worden door en start het jaar 2024 op een gezonde en gezellige manier! Funqtio nodigt jou uit om deel te nemen aan onze wandeltocht tijdens de Venloop op zaterdag 23 maart. Samen streven we naar een vitaal en actief begin van het nieuwe jaar.

Lees meer >