Selecteer een pagina

Funqtio wil altijd een stap vooruit denken. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten optimaal kunnen functioneren en participeren in de maatschappij. Hiervoor hebben we een team vol goede therapeuten in dienst. We zijn dan ook zeer verheugd met onze nieuwe medewerkster Kim Peters. Zij zal werkzaam zijn in onze vestiging in Venlo. Kim stelt zich hieronder aan u voor:

Na het afronden van mijn studie gezondheidswetenschappen in Maastricht, wist ik dat ik me graag verder wilde ontwikkelen op het gebied van ‘mens, gezondheid en bewegen’. De opleidingen fysiotherapie en manuele therapie waren een logische vervolgstap voor me.

Na de studie heb ik 12 jaar praktijkervaring opgedaan als fysiotherapeut. Hierna maakte ik een uitstapje naar de sportdetailhandel en werkte de afgelopen jaren als adviseur en manager bij hardloop-en wandelspeciaalzaak het LoopCentrum in Horst. Een mooie en leerzame ervaring, echter de medische kennis en vaardigheden bleven toch te sterk aan me trekken.

Per 1 mei 2018 ben ik bij Funqtio in dienst als fysiotherapeut. Dit blijft toch mijn passie en ik ben blij om bij het veelzijdige team van Funqtio aan te sluiten.Funqtio heeft een zeer gemotiveerd en breed opgeleid team van fysiotherapeuten die allemaal bezig zijn met de bewegende mens!

Graag laat ik u ervaren wat de invloed is van verantwoord en gezond bewegen en wat voor invloed dit heeft op uw vitaliteit en uw specifieke blessure.Als fysiotherapeut is het belangrijk om niet alleen het klachtenbeeld te bekijken, maar vooral u als mens te leren kennen. Van daaruit kunnen we namelijk samen zorgen voor een optimaal herstel.

In mijn vrije tijd ben ik graag  bezig met sport (hardlopen, tennis of MTB) en ontspanning (wandelen met hond en yoga).

Wellicht tot bij Funqtio.

Groet, Kim Peters