OCA Venlo 5 jaar!

OCA Venlo

1 maart 2023 viert OCA Venlo haar eerste lustrum. Op 1 maart 2018 werd er door 4 enthousiaste professionals gestart met OCA Venlo onder de vleugels van de Funqtio groep.

In deze periode hebben we 520 mensen mogen begeleiden in hun zoektocht naar een waarde(n)vol leven waarin zij zelf weer de regie hebben leren nemen over hun eigen gezondheid.

 

Wij zijn als behandelteam dankbaar dat cliënten ons het vertrouwen geven en ons even mee laten lopen op hun levenspad.

 

Bovenstaande komt terug in een gegeven waardering op Zorgkaart Nederland:
“ Zonder hoge verwachtingen begonnen aan het traject. De openheid, het warme welkom, de positiviteit, het respect, de zeer goede communicatie (ook onderling in het team) en natuurlijk de deskundigheid, op maat, waarmee het team mij begeleidde lieten mij ook ontdooien waardoor erna 3 maanden lichamelijk en geestelijk vooruitgang te ervaren is. Wat weer hoop voor de toekomst geeft. Hoop die eigenlijk langzaam door de jaren heen was weggegaan. Dankjewel hiervoor!”

 

Als behandelteam zijn we in deze 5 jaar inhoudelijk gegroeid, mede door de reflecties van onze cliënten. In omvang is het team gegroeid naar 14 professionals die klaar staan om (potentiële) cliënten te ondersteunen bij hun hulpvraag. Door de groei de afgelopen jaren zijn wij in september 2022 verhuisd van HuisvanNoord naar onze huidige locatie op de Noorderpoort in Venlo.

 

We zien er naar uit om de komende jaren onze dienstverlening verder te professionaliseren, uit te breiden en nog meer mensen te mogen begeleiden bij hun gezondheidsvraagstukken.

Meer informatie over revalideren bij OCA Venlo?"

Revalideren bij OCA Venlo

Digital Nomads bij Funqtio

29 februari 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
funqtio-bundelt-krachten-meijel-beringe-samenwerking

Funqtio Meijel op weg naar nieuwe locatie

22 februari 2024

Funqtio Meijel is op zoek naar een nieuw pand in de kern van Meijel. Het huidige pand van de Pastoor Frischestraat 23, waar voorheen Fysio Centrum Meijel was, staat te koop. We benadrukken echter dat we niet uit Meijel gaan vertrekken, maar juist willen groeien en innoveren in de regio.

Lees meer >

Vacature Klinisch Psycholoog

20 februari 2024

Ben jij geïnteresseerd in het snijvlak van de geneeskunde en de psychologie? Wil jij worden of ben jij een expert op het gebied van psychologische zorg bij chronische pijn en vermoeidheidsklachten bij volwassenen? Solliciteer dan als klinisch psycholoog bij Revalis.

 

Lees meer >
Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Vacature GZ-psycholoog

7 februari 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe GZ-psycholoog!
 
Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 5 toplocaties en meer dan 35 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale cliënt gekeken wordt.

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Funqtio wandelt mee met de Venloop

Start het jaar vitaal met Funqtio’s Venloop 2024-wandeltocht!

12 januari 2024

Zet je goede voornemens om vitaler te worden door en start het jaar 2024 op een gezonde en gezellige manier! Funqtio nodigt jou uit om deel te nemen aan onze wandeltocht tijdens de Venloop op zaterdag 23 maart. Samen streven we naar een vitaal en actief begin van het nieuwe jaar.

Lees meer >