Nieuw hoofdstuk: Rob Peters volledig eigenaar van Funqtio en OCA Venlo

In de afgelopen tien jaar is Funqtio uitgegroeid tot een begrip in de regio; het is een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Inmiddels zijn er vier vestigingen -allemaal A-locaties- met een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast behoren ook OCA Venlo (revalidatie en werkhervatting) en i-Vitality (dienstverlening gericht op inzetbaarheidsvraagstukken) tot Funqtio Group. Fysiotherapie, revalidatie, kwaliteit en gezondheid voor mensen staat voor Funqtio centraal. Het is mooi om te zien dat onze klanten dit ook zo ervaren. Dat zien we terug in onze beoordeling van 9,3 in Qualiview.

Nieuwe ambities

Bij het 10-jarige bestaan gaf Jeroen al aan dat er een verschuiving in zijn ambitie heeft plaatsgevonden. Hij is zich na zijn opleiding als Arbeidsdeskundige samen met Richard Stammen van O3 meer gaan richten op het uitbouwen van i-Vitality.

 

In deze rol hebben bedrijven nog meer aan ons, omdat we nu vanuit het wettelijk kader expertise kunnen bieden. We sturen en adviseren op basis van knowhow en kunnen écht meedenken met klanten. Hier haal ik ontzettend veel energie uit.

 

 

Rob daarentegen zag vooral de mogelijkheden van Funqtio:

 

We willen vooruitstrevend blijven in het leveren van fysiotherapie en aanliggende diensten en continue blijven ontwikkelen. Ik zie nog zoveel kansen in de markt en vind het een uitdaging om die kansen met ons team op te gaan pakken. Gewoon, om te zien of we dat ook voor elkaar krijgen. Ik heb hier vertrouwen in, want ik vind dat we een heel kundig en goed team hebben. Daarmee durf ik dat wel aan!

 

Verder bouwen aan mooie bedrijven

Vanuit deze nieuwe ambities hebben Jeroen en Rob gezamenlijk besloten om dit ook zakelijk zo in te richten. Rob wordt volledig eigenaar van Funqtio B.V. en Oca Venlo. Jeroen daarentegen neemt de aandelen van Rob van i-Vitality over en richt zich op de ontwikkeling hiervan.

 

“De afgelopen jaren hebben we met Funqtio een praktijk neergezet die inmiddels tot de grootste in Zuid-Nederland behoort. Niet alleen in omvang maar ook nog eens op kwalitatief gebied. Daar mogen we zeker samen trots op zijn. Vanuit deze nieuwe structuur kunnen we allebei onze eigen ambities verder vorm gaan geven.” Aldus Rob.

 

Namens het hele team van Funqtio en Oca Venlo willen we Jeroen bedanken voor de fijne samenwerking en hem heel veel succes wensen met zijn nieuwe uitdagingen bij i-Vitality en O3.

"

Digital Nomads bij Funqtio

29 februari 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
funqtio-bundelt-krachten-meijel-beringe-samenwerking

Funqtio Meijel op weg naar nieuwe locatie

22 februari 2024

Funqtio Meijel is op zoek naar een nieuw pand in de kern van Meijel. Het huidige pand van de Pastoor Frischestraat 23, waar voorheen Fysio Centrum Meijel was, staat te koop. We benadrukken echter dat we niet uit Meijel gaan vertrekken, maar juist willen groeien en innoveren in de regio.

Lees meer >

Vacature Klinisch Psycholoog

20 februari 2024

Ben jij geïnteresseerd in het snijvlak van de geneeskunde en de psychologie? Wil jij worden of ben jij een expert op het gebied van psychologische zorg bij chronische pijn en vermoeidheidsklachten bij volwassenen? Solliciteer dan als klinisch psycholoog bij Revalis.

 

Lees meer >
Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Vacature GZ-psycholoog

7 februari 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe GZ-psycholoog!
 
Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 5 toplocaties en meer dan 35 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale cliënt gekeken wordt.

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Funqtio wandelt mee met de Venloop

Start het jaar vitaal met Funqtio’s Venloop 2024-wandeltocht!

12 januari 2024

Zet je goede voornemens om vitaler te worden door en start het jaar 2024 op een gezonde en gezellige manier! Funqtio nodigt jou uit om deel te nemen aan onze wandeltocht tijdens de Venloop op zaterdag 23 maart. Samen streven we naar een vitaal en actief begin van het nieuwe jaar.

Lees meer >