fbpx

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige GZ-Psycholoog, voor 24 tot 32 uur per week, die het leuk en interessant vind om onderdeel uit te maken van een multidisciplinair medisch specialistisch team waarin interdisciplinair gewerkt wordt vanuit het bio-psycho-sociale model met extra aandacht voor zingeving. Een bio-psycho-sociale benadering houdt dus rekening met de complexe, vaak circulaire interacties tussen het lichaam en het brein en de hiermee verbonden psychologische
processen. Het bio-psycho-sociaal perspectief vergroot de kans op diagnostische vroeg-detectie, met adequate doorverwijzing voor meer specialistische diagnostiek en ‘maatwerk’ therapie, toegesneden op de individuele noden van de patiënt.

Je maakt deel uit van het behandelteam waarbij je behandelingen uitvoert vanuit het kader van de CGT, ACT, Schematherapie, mentalisation based therapie (MBT) en EMDR. Je wordt ook trajectcoördinator/regiebehandelaar waarbij je verantwoordelijk bent voor het behandelproces van meerdere patiënten. Indien je hiervoor belangstelling en ook meer gerichte ervaring hebt, dan kun je betrokken worden bij innovaties binnen het behandelcentrum en kun je een actieve rol krijgen in toekomstige onderzoekslijnen en het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen.

Functie-eisen

• je hebt een registratie als GZ-psycholoog of klinisch psycholoog;
• je hebt ervaring of affiniteit met cliënten met chronische pijn en/of vermoeidheid;
• je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent een teamplayer;

• het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie en een enthousiast team waarin je de kans krijgt om binnen een multidisciplinaire setting cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Salariëring is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Ben je geïnteresseerd?

Voldoe je aan de gestelde eisen en ben jij een dynamisch persoon die graag initiatief neemt? Sta jij stevig in je schoenen en ben je ambitieus? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren! Je kunt jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes ([email protected]).