Even voorstellen: Jeroen, fysiotherapeut Funqtio

Jeroen Thijssen

Funqtio heeft meer dan 25 specialisten in dienst. Dankzij deze specialisten op het gebied van fysiotherapie helpen we onze cliënten graag vooruit!
 
We werken volgens het Funqtio Vitaliteitsconcept waarbij er met de meest recente wetenschappelijke inzichten naar de totale mens wordt gekeken.
 
Vandaar dat we ook graag met enthousiaste fysiotherapeuten werken zoals onze nieuwe collega Jeroen. Hij stelt zich hieronder aan jullie voor.

Hoi!
 
Mijn naam is Jeroen Thijssen, ik ben 27 jaar en werk inmiddels 4 jaar bij Funqtio. Momenteel ben ik 2 dagen werkzaam in Steyl en 2 dagen op locatie in Blerick. Hier focus ik me met name op musculoskeletale klachten met als specialisatie manueel therapie. Daarnaast doe ik werkzaamheden voor I-Vitality waaronder werkplekonderzoeken, preventief medisch onderzoek en presentaties. Ik vind de afwisseling in werkzaamheden erg prettig zodat ik mezelf op verschillende vlakken kan blijven ontwikkelen.
 
In de uren daarnaast ben ik bezig met de opleiding MSc Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN University of Applied Sciences waar ik in het laatste jaar zit. Hier doe ik momenteel onderzoek naar contextuele factoren in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk en ben ik me voor aan het bereiden op de eindtoets. 3 jaar geleden heb ik bewust voor de master Musculoskeletale Revalidatie gekozen omdat ik me kon vinden in de visie van de opleiding. Hier hoort het ontwikkelen van up-to-date kennis over musculoskeletale screening/diagnostiek, interveniëren, communiceren, professioneel handelen, coachen en innoveren bij. Kortom een complete weergave van de gewenste hedendaagse musculoskeletale therapeut in de eerstelijnspraktijk. Ik sta achter het breed scala aan onderwerpen die gegeven worden tijdens de opleiding. Zo krijgen we buiten musculoskeletaal onderzoek en behandelen ook les over bijvoorbeeld chronische pijn, communicatiestrategen bij specifieke patiëntengroepen en over biases en fallacies bij het klinisch redeneren. Kortom allemaal erg interessant!
 
Als laatste ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport. Zo probeer ik mezelf fit te houden met krachttraining en boksen. Daarbuiten ben ik in de weekenden graag op pad.
 
Tot ziens!

Lees meer"

Neem contact met ons op

Schouderrevalidatie bij Funqtio

24 juni 2022

Binnen Funqtio zien we veel schouderrevalidatie, zowel postoperatieve klachten als klachten die plotseling ontstaan en uiteindelijk een langdurig probleem worden.

Lees meer >
Hardloper

Niet van een leien dakje

17 juni 2022

Tja, en dan ben je opeens zowat vaste klant bij Funqtio. Je bent een beetje aan het transformeren van jonge kaas, via kaas, naar de wat belegen kaas met alle lichamelijke ongemakken die daarbij horen…

Lees meer >
Rob Peters

Fysiotherapie, maar dan sexy

9 juni 2022

In het kader van het tienjarig jubileum vragen we de oprichters van Funqtio de kleren van het lijf. Al eerder gingen we in gesprek met Jeroen Hutjens. Nu is het de beurt aan Rob Peters. In een openhartig gesprek neemt hij ons mee naar het verleden, heden én de toekomst van Funqtio.

Lees meer >
Jeroen Hutjens

Een zoektocht met een verrassende wending

8 juni 2022

In tien jaar tijd is Funqtio uitgegroeid naar een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. In de bekwame handen van ‘het brein’ en ‘het kloppend hart’ van de praktijk, heeft Funqtio haar vleugels de laatste jaren uitgeslagen. The sky is the limit moeten Jeroen Hutjens en Rob Peters gedacht hebben.

Lees meer >
Funqtio vitaliteitsmanagement

Keurmerk Fysiotherapie behaald!

7 juni 2022

De praktijken van Funqtio zijn tijdens de audit op 18 mei jl. beoordeeld met een uitmuntende score en hebben het Keurmerk Fysiotherapie behaald.

Lees meer >
Funqtio Team Roparun Landgraaf

ROPA-run 2022 | Running4live Venlo

31 mei 2022

“Op 4, 5 en 6 juni vindt dit jaar weer de ROPA-run plaats. De ROPA-run is in onze provincie nauwelijks bekend, behalve bij deelnemers of bekenden daarvan. Ook  zullen de doelen die geld krijgen ervan gehoord hebben, maar verder weet bijna niemand wat het is.  Vandaar dit berichtje om wat meer bekendheid te genereren.” Aldus John van Bussel

Lees meer >