Funqtio blogt

Met deze master word ik een betere fysiotherapeut

10 mei 2022

Ons team is het geheim van ons succes. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij Funqtio de ruimte krijgt zich verder te ontwikkelen. Een fysiotherapeut met een masteropleiding is bij ons dan ook meer regel dan uitzondering. Lukas Vorstermans vertelt over hoe zijn masteropleiding hem een nóg betere fysiotherapeut maakt en over alle kansen die […]

Lees meer >
Funqtio Koningsdag 2022

Koningsdag gesloten

26 april 2022

  Nederland kleurt oranje. Dus vlaggen uit, een overdosis oranjetompoezen en voetjes van de vloer. Onze praktijk is daarom op woensdag 27 april gesloten. Vanaf donderdag 28 april staat ons team weer voor je klaar.

Lees meer >
Tweede paasdag gesloten

Tweede Paasdag gesloten

15 april 2022

Ook wij gaan lekker Pasen vieren. Onze praktijk is daarom op Tweede Paasdag gesloten. Vanaf dinsdag 19 april staat ons team weer voor je klaar! 

Lees meer >
Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Vacature psycholoog 20 – 28 uur m/v

4 april 2022

Wij zoeken Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige (GZ-)psycholoog die goed kan werken in multidisciplinair verband. Daarnaast denk je in mogelijkheden en vind je het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten om cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan.

Lees meer >

Alaaf! Carnaval staat voor de deur

4 april 2022

Ein-de-lijk mogen we weer. Haal de konijnenpakjes, prinsessenjurkjes en sombrero’s maar uit de kast. Nog een paar dagen en dan loopt heel Limburg massaal de polonaise. Weet je nog? Met z’n allen in een lange rij. Één hand – of twee voor de waaghalzen onder ons – op de schouder van je voorganger en waggelen maar.

Lees meer >

Manon Zijlmans over Funqtio en Handbal Venlo

4 april 2022

De samenwerking tussen Funqtio en HandbaL Venlo werkt goed. Funqtio zorgt er allereerst voor dat wij bij trainingen en wedstrijden ondersteuning hebben van een fysio. Daarnaast worden de nodige testen afgenomen aan het begin van het seizoen om te kijken hoe je er op dat moment bij staat. Ook speelt Funqtio een grote rol in het herstel van geblesseerde speelsters.

Lees meer >
Jeroen Thijssen

Even voorstellen: Jeroen, fysiotherapeut Funqtio

10 maart 2022

Lees meer >

Vacature Fysiotherapeut m/v

2 februari 2022

Wij zoeken Een enthousiaste, gedreven leergierige fysiotherapeut die goed zelfstandig en in teamverband kan werken. Je denkt in mogelijkheden, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent innovatief. Je voelt je prettig bij een multidisciplinaire samenwerking, bent flexibel en staat met een frisse blik in het vak.

Lees meer >
Funqtio fitness

Vacature Psychosomatisch fysiotherapeut m/v

2 februari 2022

Wij zoeken Een enthousiaste, gedreven leergierige psychosomatisch fysiotherapeut (in opleiding) die goed zelfstandig en in teamverband kan werken. Je denkt in mogelijkheden, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent innovatief. Je voelt je prettig bij een multidisciplinaire samenwerking, bent flexibel en staat met een frisse blik in het vak. Als psychosomatisch werkend fysiotherapeut help je cliënten door hen op een mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en te begeleiden.

Lees meer >