Vacature psycholoog 20 – 28 uur m/v

Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Wij zoeken een (GZ-)psycholoog voor 20 – 28 uur in de week.

Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige (GZ-)psycholoog die goed kan werken in multidisciplinair verband. Daarnaast denk je in mogelijkheden en vind je het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten om cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan.

 

Functie-eisen

 • Een afgeronde universitaire opleiding psychologie.
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van het behandelen van mensen met chronische pijnklachten (psychosomatische problematiek).
 • Kan zowel zelfstandig als ook binnen een multidisciplinair team werken.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • In het bezit van een NIP registratie.
 • Empathisch ingesteld, kan goed samenwerken, toont initiatief en volharding voor het werken met deze complexe doelgroep.

 

Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt om binnen een multidisciplinaire setting cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandelingen, welke bestaan uit onder andere psycho-educatie en cognitieve gedragstherapie. Het betreft een functie voor 20 tot 28 uur per week ingaande per direct.

Voldoe je aan de gestelde eisen en pas je in het profiel dan kun je onderstaand direct solliciteren!"

Solliciteer nu

  Schouderrevalidatie bij Funqtio

  24 juni 2022

  Binnen Funqtio zien we veel schouderrevalidatie, zowel postoperatieve klachten als klachten die plotseling ontstaan en uiteindelijk een langdurig probleem worden.

  Lees meer >
  Hardloper

  Niet van een leien dakje

  17 juni 2022

  Tja, en dan ben je opeens zowat vaste klant bij Funqtio. Je bent een beetje aan het transformeren van jonge kaas, via kaas, naar de wat belegen kaas met alle lichamelijke ongemakken die daarbij horen…

  Lees meer >
  Rob Peters

  Fysiotherapie, maar dan sexy

  9 juni 2022

  In het kader van het tienjarig jubileum vragen we de oprichters van Funqtio de kleren van het lijf. Al eerder gingen we in gesprek met Jeroen Hutjens. Nu is het de beurt aan Rob Peters. In een openhartig gesprek neemt hij ons mee naar het verleden, heden én de toekomst van Funqtio.

  Lees meer >
  Jeroen Hutjens

  Een zoektocht met een verrassende wending

  8 juni 2022

  In tien jaar tijd is Funqtio uitgegroeid naar een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. In de bekwame handen van ‘het brein’ en ‘het kloppend hart’ van de praktijk, heeft Funqtio haar vleugels de laatste jaren uitgeslagen. The sky is the limit moeten Jeroen Hutjens en Rob Peters gedacht hebben.

  Lees meer >
  Funqtio vitaliteitsmanagement

  Keurmerk Fysiotherapie behaald!

  7 juni 2022

  De praktijken van Funqtio zijn tijdens de audit op 18 mei jl. beoordeeld met een uitmuntende score en hebben het Keurmerk Fysiotherapie behaald.

  Lees meer >
  Funqtio Team Roparun Landgraaf

  ROPA-run 2022 | Running4live Venlo

  31 mei 2022

  “Op 4, 5 en 6 juni vindt dit jaar weer de ROPA-run plaats. De ROPA-run is in onze provincie nauwelijks bekend, behalve bij deelnemers of bekenden daarvan. Ook  zullen de doelen die geld krijgen ervan gehoord hebben, maar verder weet bijna niemand wat het is.  Vandaar dit berichtje om wat meer bekendheid te genereren.” Aldus John van Bussel

  Lees meer >