Werken bij Funqtio

Funqtio is één van de meest complete fysiotherapie praktijken in Venlo e.o.. We werken vanuit 4 vestigingen: Steyl, Venlo, Helden en Blerick.
 
Neem eens een kijkje tussen onze behandelingen om te zien wat we allemaal doen. Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken van (onze) specialisten om onze patiënten nog beter en sneller te kunnen helpen.
 
Bij Funqtio verwachten we van onze specialisten dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast moet je kunnen (of willen leren) werken met moderne apparatuur om je patiënten optimaal van dienst te zijn. Qua werkwijze vinden we het fijn als je volgens het Funqtio Vitaliteitsconcept denkt, waarbij er volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten naar de totale patiënt wordt gekeken.
 
Neem gerust een kijkje tussen onze actuele vacatures! Zit er niets tussen dat direct bij je past, maar zou je toch graag in ons team willen werken? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en natuurlijk je CV naar [email protected].

Onze vacatures:
GZ-psycholoog
Basis Psycholoog