fbpx

OCA Revalidatie

 

OCA is een Instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in :

  1. Programma’s voor mensen met chronische pijn;
  2. Bedrijfszorgprogramma’s voor mensen met chronische klachten

OCA heeft een eigen wetenschappelijk onderbouwd revalidatieprogramma dat naadloos aansluit op de wetenschappelijke benadering die Funqtio toepast. Op Zorgkaart Nederland waarderen cliënten de behandelingen gemiddeld met een 8,8.

‘Wij zien de dienstverlening van OCA als een welkome aanvulling op ons huidige zorgaanbod op het gebied van fysieke gezondheid. Deze vorm van behandeling ontbreekt momenteel in de regio Venlo terwijl er veel behoefte is aan deze specialistische zorg op dit gebied, aldus eigenaren Rob Peters en Jeroen Hutjens van Funqtio.’

Het revalidatie team van OCA Venlo bestaat uit een revalidatie arts, psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut en een bedrijfsfysiotherapeut die bekend zijn met de wetenschappelijk onderbouwde revalidatieprogramma’s van OCA. De locatie van de nieuwe OCA vestiging is in het Huis vanNoord in Venlo. Hier opende Funqtio begin 2018 een geheel nieuwe trainings- en behandellocatie die volledig gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen van functioneel trainen en behandelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

OCA Venlo
Tel: 077-2058368

www.oca.nl