fbpx

Psycholoog m/v

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie.

Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

 

Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige (GZ-)psycholoog die goed kan werken in multidisciplinair verband. Daarnaast denk je in mogelijkheden en vind je het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten om cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan.

Functie-eisen

– Een afgeronde universitaire opleiding psychologie.
– Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van het behandelen van mensen met chronische
pijnklachten (psychosomatische problematiek).
– Kan zowel zelfstandig als ook binnen een multidisciplinair team werken.
– Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
– In het bezit van een NIP registratie.
– Empathisch ingesteld, kan goed samenwerken, toont initiatief en volharding voor het werken met
deze complexe doelgroep.

 

Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt om binnen een multidisciplinaire setting cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandelingen, welke bestaan uit onder andere psycho-educatie en cognitieve gedragstherapie.

Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur ingaande 1 januari 2019.

Voldoe je aan de gestelde eisen en pas je in het profiel dan kun je jouw sollicitatie vóór 15 november a.s. per mail richten aan Mariëlle Trienes (marielle@funqtio.nl).