fbpx

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT.

Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige psychomotorisch (vak)therapeut, voor 16-32 uur per week, die het leuk en interessant vind om onderdeel uit te maken van een multidisciplinair medisch specialistisch team waarin interdisciplinair gewerkt wordt vanuit het bio-psycho-sociale model met extra aandacht voor zingeving. Daarnaast denk je in mogelijkheden en vind je het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten om cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan. Wil jij je steentje bijdragen aan ons team en mensen ondersteunen bij het verhogen van hun mentale veerkracht en het verkrijgen van regie op hun gezondheid en leven? En uiteindelijk weer betekenis in het leven te laten voelen?

Onze behandelingen richten zich op volwassenen en bestaan uit een combinatie van individuele therapie en groepstherapie. Vanuit jouw vakgebied lever je een belangrijke bijdrage aan de interdisciplinaire behandeling. Indien je affiniteit hebt met complexere zorgvragen en in een breder kader kan denken, je enthousiast, leergierig en van aanpakken weet dan is deze functie iets voor jou.

Wij vragen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding psychomotorische vaktherapie. Verder heb je bij voorkeur een aanvullende opleiding of werkervaring met cliënten met chronische pijn en/of vermoeidheid. Je houding is klantvriendelijk en je bent sociaal vaardig zowel in de contacten met cliënten als met jouw toekomstige collega’s.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding psychomotorische/vaktherapie;
  • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor vaktherapeuten;
  • Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van revalidatiesetting;
  • Kan zowel zelfstandig als ook binnen een multidisciplinair team werken;
  • Je voert zelfstandig (onderdelen van) de behandelplannen uit;
  • Vanuit jouw eigen deskundigheidsgebied geef je adviezen aan de andere behandelaren van het interdisciplinair team;
  • Je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over voldoende zelfvertrouwen en een goed relativeringsvermogen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie en een enthousiast team waarin je de kans krijgt om binnen een multidisciplinaire setting cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Salariëring is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Voldoe je aan de gestelde eisen en ben jij een dynamisch persoon die graag initiatief neemt? Sta jij stevig in je schoenen en ben je ambitieus?  Dan nodigen wij je graag uit om te reageren!

Je kunt jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes ([email protected]).