fbpx

Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 4 toplocaties en meer dan 25 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale patiënt gekeken wordt. 

Wij zoeken 

Een enthousiaste, gedreven leergierige fysiotherapeut die goed zelfstandig en in teamverband kan werken. Je denkt in mogelijkheden, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent innovatief. Je voelt je prettig bij een multidisciplinaire samenwerking, bent flexibel en staat met een frisse blik in het vak. 

Functie-eisen 

  • Een afgeronde opleiding tot fysiotherapeut. 
  • Je hebt affiniteit met het behandelen van chronische doelgroepen.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  • Je bent flexibel en stressbestendig.
  • Wij bieden geen 8 tot 5 baan, werken in de avond(en) hoort er ook bij. 

Wij bieden 

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Een functie voor 32 uur waarbij uitbreiding van uren tot de mogelijkheden behoort. De zaterdagochtend maakt een vast onderdeel uit van je werkrooster. De werkzaamheden vinden plaats op onze locatie in Steyl, waarbij de bereidheid aanwezig moet zijn om ook op onze andere locaties te werken. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd met als ingangsdatum 1 Augustus 2021. 

Voldoe je aan de gestelde eisen en pas je in het profiel, dan kun je jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes ([email protected]).