fbpx

Wij zoeken voor onze vestiging in Venlo een nieuwe collega ingaande september 2020 voor 8-28 uur in de week.

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

Wij vragen:

  • Een enthousiaste, leergierige psycholoog die graag in teamverband werkt met aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van somatiek en psyche
  • Je wil meedenken over de inhoud van behandelprogramma’s en wil je verder ontwikkelen in het werken met deze doelgroe
  • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, doelgericht en samenwerken.
  • Ervaring met EMDR en ACT is een pr
  • Inschrijving in het AGB register
  • NIP geregistreerd

Wij bieden:

Een prettige werkplek in een enthousiast en ambitieus team waarin wij voortdurend streven naar het optimaliseren van kwaliteit van de zorg en mee ‘bewegen’ met actuele ontwikkelingen in het zorglandschap. Wij werken in zelforganiserende teams waarbij we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken en behandelen. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandelingen, welke bestaan uit onder andere psycho-educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een jaarlijks individueel opleidingsbudget voor het volgen van opleidingen naar eigen keuze.

Interesse?

Is de baan van Psycholoog bij OCA Venlo echt iets voor jou? Reageer dan via Solliciteer direct of door je cv en motivatiebrief te sturen naar venlo@oca.nl T.a.v. Mariëlle Trienes.

Vragen over de functie? Neem dan contact op met Mariëlle Trienes op 077-2058368.