fbpx

Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 4 toplocaties en meer dan 25 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale patiënt gekeken wordt.

Wij zoeken

Een enthousiaste, gedreven leergierige psychosomatisch fysiotherapeut (in opleiding) die goed zelfstandig en in teamverband kan werken. Je denkt in mogelijkheden, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en bent innovatief. Je voelt je prettig bij een multidisciplinaire samenwerking, bent flexibel en staat met een frisse blik in het vak. Als psychosomatisch werkend fysiotherapeut help je cliënten door hen op een mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en te begeleiden.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding tot fysiotherapeut.

  • Een afgeronde Master Psychosomatiek (of nog in opleiding).

  • Geen Master Psychosomatiek maar wel affiniteit met de doelgroep en interesse om de opleiding te volgen.

  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

  • Je bent bereid om 1 à 2 avonden in de week te werken.

Wij bieden 

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Een functie voor 24 tot 32 uur. De werkzaamheden vinden plaats op onze locatie in Venlo, waarbij de bereidheid aanwezig is om ook op onze andere locaties te werken.

Voldoe je aan de gestelde eisen en pas je in het profiel, dan kun je jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes ([email protected]).