Selecteer een pagina
YVLO-ZwangerFit® Aqua
 

Naast onze actieve lessen op de dinsdagavond bieden wij ook YVLO-ZwangerFit® Aqua aan op woensdagavond. YVLO-ZwangerFit® Aqua is mogelijk vanaf de 16 weken zwangerschap tot aan het einde van de zwangerschap. Het bewegen in water zorgt voor een gevoel van gewichtloosheid, hierdoor kunnen oefeningen makkelijker worden uitgevoerd. Door de specifieke deskundigheid van onze YVLO-ZwangerFit® docent kan de vrouw in haar zwangerschap zo optimaal mogelijk worden begeleid.

De lessen bestaan uit een actief deel waarin getraind wordt om kracht, coördinatie en stabiliteit te trainen. Bestaande uit veel verschillende oefeningen in het water. Bijvoorbeeld baantjes trekken op de rug of buik tot oefeningen met dumbells, plankjes of ballen. Uiteraard is er tijdens de les voldoende mogelijkheid voor sociale contacten en om ervaringen met andere zwangeren uit te wisselen.

De lessen YVLO-ZwangerFit® Aqua worden gegeven door Femke Ewalds op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 en van 19.00 tot 20.00 bij zwemschool Rodan (Koehoornstraat 72) te Steyl.

Je kunt hierbij kiezen uit 2 verschillende rittenkaarten:

  • 5 rittenkaart (€50,-)
  • 10 rittenkaart (€100,-)

Voor meer informatie of voor het aanmelden van de YVLO-ZwangerFit® Aqua kun je mailen naar info@funqtio.nl of via onderstaande knop met ons contact opnemen.