Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is geindiceerd bij plasproblemen, bij verzakkingsklachten, bij zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn en bij pijnklachten in de buik of het bekkengebied.
Daarnaast bieden wij YVLO-ZwangerFit® AQUA onder begeleiding van een bekkenfysiotherapeute.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één van bovenstaande indicaties voor bekkenfysiotherapie? Klik dan hieronder op de desbetreffende klacht:

YVLO-ZwangerFit® en YVLO-ZwangerFit® AQUA zijn bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf de 16e week. Deze trainingen worden gegeven onder begeleiding van onze bekkenfysiotherapeute.

Vergoeding bekkenfysiotherapie

Indien er sprake is van urine-incontinentie dan worden er (bij de meeste zorgverzekeraars) 9 behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. Er dient dan wel een verwijzing te zijn van een huisarts of specialist.

Voor alle overige plasproblemen werkt het net als normale fysiotherapie. U dient hiervoor een aanvullende verzekering te hebben. Indien u niet aanvullend verzekerd bent betaald u €44,00.

YVLO-ZwangerFit® AQUA wordt in sommige gevallen vergoed door de aanvullende zorgverzekering.

Binnen Funqtio is Dorothé Heuts gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie. U kunt rechtstreeks contact met haar opnemen via dorothe@funqtio.nl

Heeft u vragen over precieze inhoud en de kosten van de therapie of wilt u een afspraak maken? Stuurt u ons gerust een e-mail via info@funqtio.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt natuurlijk ook altijd bellen met of bel met 077-3733788.