fbpx

Beste abonnementhouder,

Waarschijnlijk bent u inmiddels net zo “corona en lockdown moe” als wij dat zijn. Wat vorig jaar leek op een virus, dat we door het land 3 weken op slot te doen dachten te overwinnen, duurt nu al een jaar.

Na zo’n lange periode worden ook de neveneffecten zichtbaar. Gezonde mensen worden steeds ongezonder doordat ze minder bewegen, slechter eten en meer stress ervaren. Dat is natuurlijk het tegenovergestelde dat nodig is in de strijd tegen Corona.

We hopen dat de overheid dit ook gaat inzien en op de volgende persconferentie aankondigt dat de sportscholen en fitnesscentra vanaf 31 maart weer open mogen. We snakken er naar jullie weer te mogen verwelkomen in onze fitnesszaal en samen te werken aan jullie gezondheid!

Zodra we weer groen licht krijgen geldt voor iedereen met een lopend fitness abonnement dat we compensatie geven voor de weken dat we noodgedwongen dicht waren. Dit wil zeggen dat jullie abonnement vanaf de nieuwe openingsdag verlengd wordt met het aantal weken dat we gesloten zijn geweest.

We moeten echter nog even geduld hebben. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Team Funqtio