fbpx

Funqtio en My35′ zijn onafhankelijk van elkaar twee professionele en succesvolle partijen. De één met de focus op herstel van haar klanten door middel van fysiotherapie en de ander met de focus op beweging om sportieve doelen te realiseren. Dankzij de samenwerking van Funqtio en My35′ kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Als klanten bij Funqtio uitbehandeld zijn is het vaak belangrijk dat zij preventief blijven bewegen! Dit kan laagdrempelig bij My35′. Als klanten van My35′ ergens last van hebben, dan willen ze daar het liefste zo snel mogelijk vanaf. Bij Funqtio bent u dan op het juiste adres. Met 20 specialisten op verschillende toplocaties helpen zij je zo snel mogelijk weer vooruit.

Over My35′

Bij My35′ gaan we jouw sportieve doelen realiseren. Ieder individu is uniek en we zullen dan ook een passend programma voor je ontwikkelen. Een programma afgestemd op de Milon Cirkel, maar aangevuld met de persoonlijke behoefte van elke sporter op het gebied van voeding en begeleiding. Verder maken we gebruik van één op één samengestelde oefeningen met matjes, ballen, kabels en andere losse materialen, zodat we je lichaam blijven verrassen en dus resultaten blijven halen en behouden. Voor meer informatie: www.my35’.nl.

De voordelen van de samenwerking tussen Funqtio en My35’ 

Voor een sporter is niets zo vervelend als niet kunnen sporten door een blessure! Dit begrijpen wij bij Funqtio en My35’ maar al te goed. Omdat voorkomen beter is dan genezen, starten we deze samenwerking. Je krijgt als klant hulp bij het juist uitvoeren van oefeningen, met elkaar meedenken over de juiste uitgangshouding en trainingsbelasting en samen inspelen op vragen die je hebt.

Helaas kunnen blessures niet altijd voorkomen worden. Therapeuten zijn daarom aanwezig op de trainingslocatie -het kazerneterrein in Blerick- van My35’. Zo kunnen we je direct helpen en kun je snel weer aan de slag met je sportieve doelen!

Daarnaast heeft Funqtio ook veel cliënten waarvoor bewegen erg goed is. Na de behandelingen bij Funqtio adviseren we ze om te blijven bewegen. Zo kunnen nieuwe klachten voorkomen worden. My35’ heeft een laagdrempelig fitness programma. Dankzij hun persoonlijke begeleiding kan iedereen zijn of haar eigen sportieve doelen behalen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van My35′? Bekijk hier de website.

Wil je meer informatie over de samenwerking of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.