fbpx

De bekende Weir Venloop is een begrip in Venlo. Deze mooie organisatie heeft het voor elkaar gekregen om heel veel mensen in beweging te krijgen! Of het nu gaat om hardlopen, lopen of supporteren iedereen kan meedoen. Sommige voor een prestatie en anderen voor de gezelligheid of uitdaging.

Waarom sponsor van de Venloop?

“Dit past precies bij de filosofie van Funqtio. Als mensen klachten hebben, helpen wij ze graag weer op weg. Onze 35 specialisten op 4 locaties in Steyl, Venlo, Blerick en Helden behandelen mensen van jong tot oud, die op hoog niveau sporten of een topprestatie leveren door met een aandoening toch mobiel te blijven. Of zoals we dit in onze commercial mooi zeggen: ‘Prestaties worden dagelijks geleverd. Mét of zonder publiek’.”
“Funqtio en de Venloop hebben dus als gezamenlijk doel om mensen fit te krijgen en fit te houden. Vandaar dat wij naamgever worden van de Funqtio Running Academy en fysio partner van de Venloop. We kijken erg uit naar de samenwerking!” Aldus Jeroen Hutjens en Rob Peters van Funqtio.