fbpx

Funqtio en My35’ zijn onafhankelijk van elkaar twee professionele en succesvolle partijen. De één met de focus op herstel van haar cliënten door middel van fysiotherapie en de ander met de focus op beweging om sportieve doelen te realiseren. De prettige samenwerking van Funqtio en My 35’ in Blerick heeft haar nut al bewezen. Vandaar dat we ook in Helden gaan samenwerken. Voor cliënten die bij Funqtio uitbehandeld zijn, is het van belang dat zij in beweging blijven! Bij My35’ kunnen ze direct instromen en hun conditie op peil houden. Als klanten van My35’ last hebben van lichamelijke beperkingen, dan kunnen ze in Helden direct terecht bij een therapeut van Funqtio. Op deze manier kunnen zij zo snel mogelijk weer sporten. Maar natuurlijk staat Funqtio klaar voor iedereen in Helden en Panningen.

Het adres is:

Funqtio Helden
Kaupmanshof 16
5988 BD Helden
077 205 7778

De voordelen van de samenwerking tussen Funqtio en My35’ in Helden

Voor een sporter is niets zo vervelend als niet kunnen sporten door een blessure! Dit begrijpen wij bij Funqtio en My35’ maar al te goed. Omdat voorkomen beter is dan genezen, starten we deze samenwerking. Je krijgt als klant hulp bij het juist uitvoeren van oefeningen, met elkaar meedenken over de juiste uitgangshouding en trainingsbelasting en samen inspelen op vragen die je hebt.
Helaas kunnen blessures niet altijd voorkomen worden. Therapeuten zijn daarom aanwezig op de trainingslocatie – in het centrum van Helden- van My35’. Zo kunnen we je direct helpen en kun je snel weer aan de slag met je sportieve doelen!

Daarnaast heeft Funqtio ook veel cliënten waarvoor bewegen erg goed is. Na de behandelingen bij Funqtio adviseren we ze om te blijven bewegen. Zo kunnen nieuwe klachten voorkomen worden. My35’ heeft een laagdrempelig fitness programma. Dankzij hun persoonlijke begeleiding kan iedereen zijn of haar eigen sportieve doelen behalen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van My35’? Bekijk hier hun website.

Wilt u meer informatie over de samenwerking of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Een afspraak maken kan ook telefonisch: 077 373 3788!