Fysiotherapie in Blerick

We herkennen de situatie allemaal wel. Je krijgt een lichamelijke klacht waar je nu absoluut niet op zit te wachten. Sporten en andere dagelijkse activiteiten gaan hierdoor niet zoals vanouds. Bij Funqtio begrijpen we dat dit erg vervelend is en dat je hier zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij staan in ieder geval klaar om al jouw fysieke klachten te verhelpen in onze fysiotherapie praktijk in Blerick. Met ruim 50.000 behandelingen per jaar en meerdere vestigingen (naast Blerick ook Venlo, Tegelen en Helden) beschikken we over de nodige ervaring om jou zo snel mogelijk weer van je klachten af te helpen.
 
Naast de reguliere fysiotherapie helpen we je ook op het gebied van sportrevalidatie en manuele therapie op onze vestiging in Blerick (Kazernestraat 12, 5928 NL Venlo). Wij zijn overigens aangesloten bij verschillende sportclubs, zoals voetbalclub Venlosche Boys.

De Funqtio aanpak

Bij Funqtio werken we altijd aan de hand van een aantal heldere stappen, ongeacht de fysieke klacht. Deze stappen zijn:

1. Intake
2. Stellen van vragen
3. Onderzoeken van klachten
4. Diagnose met een helder doel

Vervolgens wordt samen met een van onze fysiotherapeuten in Blerick een concreet doel opgesteld dat we willen behalen aan de hand van een duidelijk behandelplan. Om te voorkomen dat dezelfde klachten op een later moment weer terugkomen, adviseren we bij Funqtio hoe jij preventief het bereikte resultaat kunt behouden.

Breed aanbod behandelingen

Bij onze fysiotherapie in Blerick hebben we een breed aanbod aan behandelingen die door één van onze 35 specialisten wordt verzorgd. Onze behandelingen verhelpen uiteenlopende klachten.

66
Voorste kruisbanden gerevalideerd
10.477
Patiënten behandeld
1952
Schouderklachten behandeld
3070
Lage rugklachten behandeld
176
Cliënten met COPD behandeld
86 / 104
Nieuwe heupen en knieën gerevalideerd

Kortdurende klachten

Dit zijn de vervelende klachten die uit het niets lijken op te duiken. Pijn aan de nek, rug, knie of schouders zijn enkele voorbeelden. Hoe onschuldig de klachten misschien zijn, ze zorgen er wel voor dat jij niet meer als vanouds kunt functioneren. Dat is al vervelend genoeg. Ervaar jij op het moment klachten? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Sportrevalidatie bij fysiotherapie Blerick

Net als bij onze overige vestigingen hebben we bij onze fysio praktijk in Blerick de mogelijkheid om sporters weer op de been te krijgen. Zowel op recreatief als op topsport niveau kunnen wij je verder helpen. In onze fitnesszaal hebben we veel mogelijkheden en werken we volgens de laatste wetenschappelijke methodes. Dus heb jij klachten aan je lichaam, twijfel niet en neem contact met ons op! Wij helpen je graag.

Psychosomatische fysiotherapie

Bij onze fysiotherapeuten in Blerick kun je ook terecht voor Psychosomatische fysiotherapie. Naast behandeling van lichamelijke klachten wordt nu ook gekeken naar psychologische aspecten. Deze manier van fysiotherapie kan de oplossing zijn voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van:

1. Chronische pijn,
2. Vermoeidheid,
3. Milde angst- of depressieve stoornissen,
4. Burn-out.

Ervaar jij een van bovengenoemde problemen? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten helpen jou graag vooruit.

Fitnessruimte bij de fysio in Blerick

Naast de behandelkamer wordt ook de fitnessruimte gebruikt om klachten te verhelpen bij cliënten. We beschikken over verschillende apparaten om armen, rug, borst, buik en benen te trainen. Daarnaast is er genoeg ruimte om op lichaamsgewicht oefeningen uit te voeren voor de verschillende spiergroepen. De fitnesszaal is overigens ook toegankelijk voor degene die alleen willen fitnessen, zonder dat er klachten zijn. 

Reviews

Revalidatie na dubbele bekkenbreuk
Revalidatie Funqtio
Corona herstel

Revalidatie na COVID-19

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en voel ik me zeker voor 90% weer de “oude”. In de thuissituatie ervaar ik geen beperkingen meer, mede dankzij de goede zorgen en begeleiding bij Funqtio. Ik kan weer heerlijk genieten van een wandeling of fietstochtje. Ik kan iedereen die beperkingen ervaart na het corona virus aanraden om met fysiotherapie aan de slag te gaan!

Revalidatie kruisband en meniscus

Iedereen is geïnteresseerd in jou als mens achter de blessure en verschillende therapeuten komen regelmatig een praatje maken. Verder vind ik ook dat Funqtio echt naar het totaalplaatje kijkt van een revalidatie. Er wordt niet alleen gefocust op het fysieke deel van de revalidatie, maar ook zeker op het mentale deel en alles wat er daarnaast nog bij komt kijken

Revalidatie na dubbele bekkenbreuk

Ik weer precies hetzelfde kan als voor het ongeluk. Ik nog dankbaarder ben voor elke dag dat ik mag opstaan. Ik iedereen wil zeggen geef niet op. Ik Sven en Rik enorm wil bedanken. Ik Funqtio wil bedanken. Ik de leuke sfeer ga missen maar ook blij ben dat ik klaar ben.

Een aantal van onze fysiotherapeuten in Blerick zijn:

undefined

Jeroen Thijssen

Musculoskeletaal fysiotherapeut i.o.

undefined

Rob Peters

Manueel therapeut / sportfysiotherapeut

Specialisme: Dry needling en schouder- en knieklachten. Lid van het schoudernetwerk

We helpen je graag verder!

We hopen dat je een idee hebt gekregen hoe onze fysiotherapie in Blerick jou weer zo snel mogelijk op de been kan krijgen. Voor meer informatie over onze aanpak, behandelingen en specialisten, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten en fysiotherapeuten in Blerick helpen je graag verder.