fbpx

Ik ben Ymke Wagemans, 25 jaar en ik kom uit Horst. 

In 2018 heb ik mijn afstudeerstage binnen Funqtio met een goed eindresultaat afgerond en heb ik mijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen behaald. Hierna ben ik aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeut binnen verschillende eerstelijnspraktijken.  

Ik ben over het algemeen een rustig, maar zeer gedreven en leergierig persoon die elke dag de drive heeft om het beste in zowel zichzelf als de cliënt naar boven te halen. Plezier hebben in het werk vind ik hierbij erg belangrijk en ik sta open voor het maken van een grapje op zijn tijd J.

In de toekomst zou ik me graag verder specialiseren. Mijn interesse ligt voornamelijk bij musculoskeletale klachten met in het bijzonder wervelkolom-, knie- of schoudergerelateerde klachten/blessures. In de toekomst zou ik mij hier graag nog meer in willen verdiepen. 

Stilzitten is niet zo goed voor mij weggelegd. In mijn vrije tijd leg ik het liefste een aantal (kilo)meters af op het voetbalveld of de sportfiets. Daarnaast breng ik ook graag tijd door met mijn vriendinnen. 

Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het Funqtio team en ik ga met een grote dosis plezier en motivatie deze tijd tegemoet!!

Wellicht tot ziens in de praktijk,

Ymke