fbpx

Bij Funqtio hebben we de afgelopen periode weer twee nieuwe medewerkers mogen verwelkomen. Namens alle collega’s bij Funqtio wensen wij Angela (foto 1) en Anouk (foto 2) heel veel succes in onze vestigingen in Venlo en Steyl.

Angela Steenbakkers
Ik ben Angela Steenbakkers, sinds eind juli ben ik gestart als algemeen fysiotherapeute bij Funqtio in Venlo. 

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hier heb ik de Topsportklas doorlopen. Want naast mijn ambities als fysiotherapeute, is mijn grote passie handbal. De afgelopen 2 jaar heb ik in de 1e Bundesliga gespeeld bij HSG Blomberg-Lippeen heb regelmatig voor Oranje uit mogen komen. 

Nu, terug in Nederland, kan ik mij nog meer op mijn werk focussen. Ik vind het ontzettend leuk dat ik jullie namens Funqtio mag behandelen. 

In de toekomst wil ik mij graag nog verder specialiseren in het vak. Maar voor nu houd ik het bij algemene fysiotherapie en dry needling. 

Ervaar je klachten of heb je vragen dan hoop ik je te zien bij Funqtio. 

Groetjes Angela 

Anouk Janssen
Ik ben Anouk Janssen en ben sinds oktober werkzaam bij Funqtio in Steyl. 

In 2014 ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie aan Hogeschool Zuyd in Heerlen.Vorig jaar november heb ik mijn studie succesvol afgerond en ben daarna aan de slag gegaan als algemeen fysiotherapeute. Na een jaar elders gewerkt te hebben, heb ik enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Funqtio. 
In de toekomst wil ik me nog graag verder specialiseren in dit mooie vak. 

Zelf ben ik altijd fanatiek hockeyster geweest bij Dames 1 in Blerick. Daarnaast heb ik veel affiniteit met sport. 

Wie weet tot ziens bij Funqtio in Steyl!

Groetjes Anouk