fbpx

Funqtio heeft sinds 6 mei een nieuwe vestiging in Blerick. In deze vestiging zitten we samen met My35’ en diverse andere partijen. Gezamenlijk hebben we er de afgelopen periode hard aan gewerkt om het pand naar wens in te richten en we zijn erg trots op het resultaat.

Open dag 18 mei

Samen met de nieuwe gebruikers willen we dit zaterdag 18 mei van 10.00 tot 16.00 met jullie vieren. We willen iedereen – collega’s, klanten, vrienden, familie, bekenden en belangstellende – uitnodigen om een kijkje te komen nemen achter de deuren van De Dansende Olifant.

Kom onder het genot van een kop koffie de unieke sfeer proeven van het meest innoverende sport- en gezondheidscentrum van Blerick en omstreken!

Nieuwe gebruikers

De Dansende Olifant wordt Funqtio’s 3e vestiging. Daarnaast is er ruimte voor diverse vooruitstrevende partijen op het gebied van sport en gezondheid. Hieronder stellen wij ze kort aan u voor:

My35’

Denk je al lang na om iets aan je gezondheid te gaan doen, probeer My35’ dan gewoon een keertje vrijblijvend uit! Kom ons concept 18 mei bekijken. We kunnen u er alles over vertellen.

Denzz

Wil je leren paaldansen en woon je in de buurt van Venlo? Ook voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of vriendinnendag kun je bij ons terecht voor leuke clinics.

TP Santé Vitaliteitscoach

Tpsanté is de praktijk voor het behalen en behouden van een vitale leefstijl!

Ruth Huidverbetering & Wellness

Een gezellige praktijk waarin u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en begeleiding naar een mooiere huid in een ontspannen sfeer. U kunt bij mij terecht voor o.a. gezichtsverzorging, massage en voetverzorging.

Rachelle Janssen Dance & Movement specialist

Doe het eens anders. Groei wordt op gedaan buiten je comfortzone! 
De confrontatie aangaan, patronen doorbreken en loskomen van….“Let’s Move”

You’re my drive

You’re My Drive is een nieuw concept voor FUNctionele training met de nadruk op FUN! JIJ bent de reden waarom ik vanochtend ben opgestaan, dus vertel mij jouw DRIVE…

Mijn Ergo

Bij ‘Mijn Ergo’ staat een betekenisvol leven centraal. In onze praktijk leggen wij het accent niet op uw ziektebeeld of beperking, maar staat u en uw levensverhaal centraal. Dit doen wij door de focus juist te leggen op uw positieve kanten, uw krachten en uw mogelijkheden.

We zien jullie graag op 18 mei!