Wandel mee tijdens de Venloop 2024!

Funqtio Venloop

Ook in 2024 doet Funqtio weer mee met de Venloop. Op zaterdag 23 maart hopen we met een leuke groep na een gezellig ontbijt 10 km te gaan wandelen.

De wandeling begint om 11.30 uur en het ontbijt zal ongeveer om 10.00 uur plaatsvinden. Na afloop drinken we samen nog een lekker kopje koffie.

 

Vanuit Funqtio lopen er therapeuten mee en wij vergoeden de € 10,- inschrijfkosten. De ontbijtkosten van € 7,50 zijn voor eigen rekening. Samen zorgen we voor een gezonde en gezellige wandeltocht.

 

Samen maken we er een mooie dag van!

Loop jij met ons mee tijdens de Venloop 2024?"

Neem dan contact met ons op!

Deelnemersverhaal Valpreventieprogramma

20 september 2024

Voor veel mensen wordt vallen een steeds grotere zorg naarmate ze ouder worden, vooral wanneer mobiliteit of balans niet meer vanzelfsprekend is. Gelukkig zijn er manieren om jezelf te beschermen en risico’s te verkleinen. In deze review deelt een deelnemer haar persoonlijke ervaring met de ‘In Balans’-training van Funqtio. Ze vertelt hoe de cursus niet alleen haar zelfvertrouwen heeft vergroot, maar ook hoe ze door kleine aanpassingen in haar dagelijkse leven nu veiliger kan bewegen.

Lees meer >

Funqtio verhuist naar het centrum van Meijel!

19 september 2024

Vanaf 1 januari 2024 hebben we Fysio Centrum Meijel overgenomen, en nu hebben we fantastisch nieuws: Funqtio Meijel verhuist naar een geweldige nieuwe locatie, midden in het hart van Meijel. Het pand aan het Raadhuisplein krijgt een complete make-over en wordt een echte blikvanger!

Lees meer >

Peel en Maas in Beweging – Blijf fit en vitaal, gewoon vanuit huis!

9 september 2024

Bij Funqtio geloven we in de kracht van preventieve zorg en beweging om het leven van onze cliënten te verbeteren. Met deze visie hebben we, samen met Omroep Peel en Maas, het programma ‘Peel en Maas in Beweging’ ontwikkeld. Dit initiatief sluit perfect aan bij onze missie om inwoners van de gemeente Peel en Maas te ondersteunen bij gezond ouder worden. Vanaf september kun je via Omroep Peel en Maas dagelijks eenvoudig meedoen aan oefeningen die je vitaliteit en gezondheid bevorderen, gewoon vanuit je eigen woonkamer.

Lees meer >

Wat als je pijn niet over gaat? Sensitisatie?

19 augustus 2024

Het is erg vervelend als je een blessure oploopt of ineens door overbelasting niet meer kunt doen wat je gewend bent. Meestal gaat deze klacht na een tijdje vanzelf over, of met hulp van een fysiotherapeut binnen de tijd die er staat voor het beschadigde weefsel om te genezen. In een aantal gevallen is dit echter niet het geval en blijven de pijnklachten bestaan. Er wordt dan gezegd dat de weefselschade al lang opgelost is en dat de pijn hier niet meer mee samenhangt maar hoe kan dat?

Lees meer >

Longrevalidatie bij Funqtio

13 mei 2024

Deze week (13 t/m 18 mei) is de collecte week van het longfonds. Dit fonds heeft als missie: longziekten de wereld uit en bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte. Funqtio draagt hier graag aan bij, zo kun je bij ons terecht voor longrevalidatie.

Lees meer >
Revalideren na een operatie bij Funqtio

Funqtio WORK-deelnemer Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen aan het woord…

2 mei 2024

Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen is een trotse deelnemer aan het Funqtio WORK-programma. We gingen in gesprek met Ralf Vaessen van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen over hoe hun samenwerking met Funqtio Work de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers aanzienlijk heeft verbeterd. Hij deelt zijn ervaringen en de positieve impact van hun op maat gemaakte bedrijfszorgpakket op het bedrijf.

Lees meer >