Funqtio bundelt krachten in Meijel en Beringe

Fysio Centrum Meijel

Vanaf 1 maart 2023 werken wij, Rob Peters van Funqtio en Danielle Lemaire van Fysiocentrum Meijel/Beringe samen. Daarmee voegt Funqtio twee nieuwe locaties toe aan hun vertrouwde vestigingen in Venlo, Blerick, Helden en Steyl.

Wij doen er echt alles aan om de continuïteit en cliëntenzorg te waarborgen. Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat we ook de cliënten in Meijel en Beringe volgens de Funqtio standaarden optimaal kunnen bedienen.

 

Wat verandert er voor patiënten uit Meijel en Beringe?

Niets, Fysiocentrum Meijel en Beringe zal haar vertrouwde naam behouden. Danielle Lemaire en haar collega’s in dienst van Fysiocentrum Meijel en Beringe blijven voor onze cliënten beschikbaar. Voor cliënten verandert er in die zin dus weinig, behalve dat er op beide locaties, naast de bestaande behandelingen nieuwe specialisaties worden aangeboden. Zo kunnen cliënten vanaf nu ook voor manuele-, knie-, schouder- en sportfysiotherapie in Meijel en Beringe terecht. Verder zijn ook de specialismen oncologie, oedeemtherapie en psychosomatiek uitgebreid én kan men als vanouds voor echografie op de locaties een afspraak maken. Rob Peters van Funqtio Fysiotherapie zal in Meijel en Beringe de dagelijkse leiding op zich nemen.

De bestaande samenwerking met podotherapie Hermanns en ergotherapie Domi blijft uiteraard zoals het was.

 

Wat zijn de Funqtio standaarden?

Funqtio fysiotherapie is een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Met meer dan 50 specialisten zorgen wij ervoor dat iedere klant optimaal wordt geholpen.

 

Voor iedere klacht of lichamelijk ongemak is er wel een specialist aanwezig. Dat maakt Funqtio veelzijdig en sterk. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en blijven groeien in ons vak. Met behulp van de meest geavanceerde apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten zorgen wij dat onze klanten optimaal worden geholpen bij lichamelijke ongemakken en het voorkomen daarvan.

 

Afspraak maken?

We horen graag van je als je een afspraak wilt maken. Dat kan door te bellen naar 077-4669170 of mailen naar [email protected].

 

Funqtion logo - Blauwe tagline       Fysio centrum Meijel logo

 

"

Acupunctuur bij Funqtio

Acupunctuur en de overgang

8 maart 2023

De overgang; niemand vindt het leuk, maar toch krijgen alle vrouwen er op een gegeven moment mee te maken. Acupunctuur is bewezen effectief tegen overgangsklachten als opvliegers, vermoeidheid en stemmingswisselingen. Lees verder en ontdek hoe acupunctuur kan werken tegen vervelende overgangsklachten.

Lees meer >
Fysio Centrum Meijel

Funqtio bundelt krachten in Meijel en Beringe

1 maart 2023

Vanaf 1 maart 2023 werken wij, Rob Peters van Funqtio en Danielle Lemaire van Fysiocentrum Meijel/Beringe samen. Daarmee voegt Funqtio twee nieuwe locaties toe aan hun vertrouwde vestigingen in Venlo, Blerick, Helden en Steyl.

Lees meer >
OCA Venlo

OCA Venlo 5 jaar!

1 maart 2023

1 maart 2023 viert OCA Venlo haar eerste lustrum. Op 1 maart 2018 werd er door 4 enthousiaste professionals gestart met OCA Venlo onder de vleugels van de Funqtio groep.

Lees meer >
Wereldkankerdag 4 februari

Wereldkankerdag

4 februari 2023

Ik ben Marga, nu 65 jaar. Mijn vaste oncologiefysiotherapeut Tanja heeft me gevraagd iets te schrijven voor Wereldkankerdag op 4 februari.

Lees meer >

Fysiotherapie bij longaandoeningen

9 januari 2023

Wist je dat Fysiotherapie bij longaandoeningen een van de meest effectieve therapieën in de gezondheidszorg is?

Lees meer >

Nieuw in onze praktijk! Blood Flow Restriction Training

15 december 2022

Een paar weken geleden hebben wij met een aantal collega’s binnen Funqtio de cursus Blood Flow Restriction, ook wel BFR, gevolgd. Een interessante cursusdag waarbij Mathias Thoelen ons meer leerde over het mechanisme dat in ons lichaam in gang wordt gezet tijdens een BFR training. Daarnaast leerden we in de middag de praktische toepasbaarheid achter BFR en mochten we dit ook zelf ervaren.

Lees meer >