Funqtio bundelt krachten in Meijel en Beringe

Fysio Centrum Meijel

Vanaf 1 maart 2023 werken wij, Rob Peters van Funqtio en Danielle Lemaire van Fysiocentrum Meijel/Beringe samen. Daarmee voegt Funqtio twee nieuwe locaties toe aan hun vertrouwde vestigingen in Venlo, Blerick, Helden en Steyl.

Wij doen er echt alles aan om de continuïteit en cliëntenzorg te waarborgen. Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat we ook de cliënten in Meijel en Beringe volgens de Funqtio standaarden optimaal kunnen bedienen.

 

Wat verandert er voor patiënten uit Meijel en Beringe?

Niets, Fysiocentrum Meijel en Beringe zal haar vertrouwde naam behouden. Danielle Lemaire en haar collega’s in dienst van Fysiocentrum Meijel en Beringe blijven voor onze cliënten beschikbaar. Voor cliënten verandert er in die zin dus weinig, behalve dat er op beide locaties, naast de bestaande behandelingen nieuwe specialisaties worden aangeboden. Zo kunnen cliënten vanaf nu ook voor manuele-, knie-, schouder- en sportfysiotherapie in Meijel en Beringe terecht. Verder zijn ook de specialismen oncologie, oedeemtherapie en psychosomatiek uitgebreid én kan men als vanouds voor echografie op de locaties een afspraak maken. Rob Peters van Funqtio Fysiotherapie zal in Meijel en Beringe de dagelijkse leiding op zich nemen.

De bestaande samenwerking met podotherapie Hermanns en ergotherapie Domi blijft uiteraard zoals het was.

 

Wat zijn de Funqtio standaarden?

Funqtio fysiotherapie is een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Met meer dan 50 specialisten zorgen wij ervoor dat iedere klant optimaal wordt geholpen.

 

Voor iedere klacht of lichamelijk ongemak is er wel een specialist aanwezig. Dat maakt Funqtio veelzijdig en sterk. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en blijven groeien in ons vak. Met behulp van de meest geavanceerde apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten zorgen wij dat onze klanten optimaal worden geholpen bij lichamelijke ongemakken en het voorkomen daarvan.

 

Afspraak maken?

We horen graag van je als je een afspraak wilt maken. Dat kan door te bellen naar 077-4669170 of mailen naar [email protected].

 

Funqtion logo - Blauwe tagline       Fysio centrum Meijel logo

 

"

Wereld Alzheimer Dag

21 september 2023

Fysiotherapie kan een waardevolle rol spelen bij de zorg voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie. Alzheimer is een progressieve neurodegeneratieve aandoening die geheugenverlies, cognitieve achteruitgang en verminderde motorische functies veroorzaakt.

Lees meer >

Dag van de Diëtist!

19 september 2023

Voeding is een essentieel onderdeel van fit worden en blijven, en verdient meer aandacht (vinden wij). Als diëtisten bieden wij hulp bij het veranderen van het eetpatroon om bijvoorbeeld bloedwaardes te verbeteren, maag-en darmklachten te verminderen, gewicht te verbeteren (afvallen of juist aankomen), ondersteuning bij ziekte of bijvoorbeeld om het eetpatroon af te stemmen op het ouder worden. Een goede samenwerking tussen de fysiotherapeut en de diëtist is hierbij erg belangrijk.

Lees meer >
Funqtio Venloop

Nationale Vitaliteitsweek 2023

18 september 2023

Stel je voor: vitaliteit is als een kop koffie die de hele dag door energie geeft. Het is een onuitputtelijke batterij die je dagelijkse taken moeiteloos laat verlopen. Die maandagochtend, voorheen een gevecht met de snooze-knop, verandert in een energieke start. Je springt enthousiast uit bed, klaar om de dag met hernieuwde energie te omarmen.

Lees meer >
Wereld Fysiotherapie Dag

Wereld Fysiotherapie Dag

8 september 2023

Vandaag is het Wereld Fysiotherapie Dag! We staan stil bij het belang van fysiotherapie binnen de zorg. Fysiotherapeuten leveren elke dag kwaliteit. Ze maken daarmee het verschil in de levens van mensen door ze in beweging en zelfstandig te houden. Door op deze dag aandacht te vragen voor onze collega’s en hun belangrijke bijdrage in de zorg, geven we de waardering en erkenning die ze elke dag verdienen!

Lees meer >

Steun de Collecteweek van KWF en ontdek hoe Funqtio helpt bij oncologische revalidatie!

4 september 2023

Tijdens de Collecteweek van KWF willen we samen een vuist maken tegen kanker. Maar laten we niet vergeten dat de strijd tegen kanker niet stopt na de diagnose. Daarom willen we graag de aandacht vestigen op de waardevolle diensten die Funqtio biedt voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.

Lees meer >

Vacature Fysiotherapeut OCA m/v

14 juli 2023

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT.

Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

Lees meer >