My35’ Helden wordt Funqtio Helden

My35 Helden

Sporten zoals u gewend bent, maar dan onder een andere naam. Het fitnesscentrum dat voorheen bekend stond als My35’ Helden gaat verder onder de naam Funqtio Helden. Funqtio krijgt er met deze locatie een veelbelovend gezondheidscentrum bij.

Met een veelzijdig aanbod op het gebied van afslanken, verminderen van fysieke klachten of verstevigen van spieren hebben huidige My35’ eigenaren Dali Bekkema en William van Lent een mooi concept neergezet. Funqtio Helden zal dit concept verder optimaliseren tot een gezondheidscentrum waar fysiotherapie en fitness elkaar versterken, ten behoeve van de algehele gezondheid en het welzijn van onze klanten.

 

De locatie zal de komende tijd worden aangevuld met een diëtiste en een ergotherapeut. Ook kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie, sportrevalidatie, bekkentherapie, COPD, etalagebenen en corona en nog veel meer. Zo heeft Funqtio Helden alles wat u nodig heeft om gezond te leven en optimaal te bewegen onder één dak.

 

Wat verandert er voor leden?

Voor leden gaat het een en ander veranderen. Wij zullen er alles aan doen om de vertrouwde en gezellige sfeer binnen het fitnesscentrum te waarborgen. Onze dienstverlening zal verder worden uitgebreid en leden zullen nieuwe voordelen gaan ervaren, waaronder ruimere openingstijden en betere abonnementskosten.

 

Rob Peters en Niek Stemkens zullen de dagelijkse leiding van Funqtio Helden op zich nemen. Beide heren zijn vertrouwde gezichten in het gebouw en zullen als geen ander de kwaliteit van de dienstverlening en de sfeer binnen het fitnesscentrum weten te behouden.

 

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u kennis maken met Funqtio Helden? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 077-3733788 of via de mail [email protected].

"

Vacature: Psychomotorisch (Vak)therapeut bij OCA

7 november 2023

Ben jij de zelfstandige psychomotorisch (vak)therapeut die OCA zoekt? De rol omvat individuele en groepstherapie, bijdragen aan behandelplannen en adviseren van teamleden. Vereisten zijn een relevante HBO-opleiding, registratie in het kwaliteitsregister, revalidatie-ervaring, zelfstandigheid, teamvaardigheden en een geldige Verklaring Omtrent Gedrag.

Lees meer >
Funqtio Venloop

Wandel mee tijdens de Venloop 2024!

6 november 2023

Ook in 2024 doet Funqtio weer mee met de Venloop. Op zaterdag 23 maart hopen we met een leuke groep na een gezellig ontbijt 10 km te gaan wandelen.

Lees meer >

Nieuw hoofdstuk: Rob Peters volledig eigenaar van Funqtio en OCA Venlo

13 oktober 2023

In de afgelopen tien jaar is Funqtio uitgegroeid tot een begrip in de regio; het is een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Inmiddels zijn er vier vestigingen -allemaal A-locaties- met een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast behoren ook OCA Venlo (revalidatie en werkhervatting) en i-Vitality (dienstverlening gericht op inzetbaarheidsvraagstukken) tot Funqtio Group. Fysiotherapie, revalidatie, kwaliteit en gezondheid voor mensen staat voor Funqtio centraal. Het is mooi om te zien dat onze klanten dit ook zo ervaren. Dat zien we terug in onze beoordeling van 9,3 in Qualiview.

Lees meer >

Doe jij mee aan onze Vitaliteitschallenge?

12 oktober 2023

Wil jij voor de feestdagen vitaler worden én blijven? Vanaf maandag 6 november biedt Funqtio in Steyl en Helden de mogelijkheid om deel te nemen aan een traject dat jou kan helpen om deze doelstelling te behalen!

Lees meer >

Wereld Alzheimer Dag

21 september 2023

Fysiotherapie kan een waardevolle rol spelen bij de zorg voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie. Alzheimer is een progressieve neurodegeneratieve aandoening die geheugenverlies, cognitieve achteruitgang en verminderde motorische functies veroorzaakt.

Lees meer >

Dag van de Diëtist!

19 september 2023

Voeding is een essentieel onderdeel van fit worden en blijven, en verdient meer aandacht (vinden wij). Als diëtisten bieden wij hulp bij het veranderen van het eetpatroon om bijvoorbeeld bloedwaardes te verbeteren, maag-en darmklachten te verminderen, gewicht te verbeteren (afvallen of juist aankomen), ondersteuning bij ziekte of bijvoorbeeld om het eetpatroon af te stemmen op het ouder worden. Een goede samenwerking tussen de fysiotherapeut en de diëtist is hierbij erg belangrijk.

Lees meer >