My35’ Helden wordt Funqtio Helden

My35 Helden

Sporten zoals u gewend bent, maar dan onder een andere naam. Het fitnesscentrum dat voorheen bekend stond als My35’ Helden gaat verder onder de naam Funqtio Helden. Funqtio krijgt er met deze locatie een veelbelovend gezondheidscentrum bij.

Met een veelzijdig aanbod op het gebied van afslanken, verminderen van fysieke klachten of verstevigen van spieren hebben huidige My35’ eigenaren Dali Bekkema en William van Lent een mooi concept neergezet. Funqtio Helden zal dit concept verder optimaliseren tot een gezondheidscentrum waar fysiotherapie en fitness elkaar versterken, ten behoeve van de algehele gezondheid en het welzijn van onze klanten.

 

De locatie zal de komende tijd worden aangevuld met een diëtiste en een ergotherapeut. Ook kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie, sportrevalidatie, bekkentherapie, COPD, etalagebenen en corona en nog veel meer. Zo heeft Funqtio Helden alles wat u nodig heeft om gezond te leven en optimaal te bewegen onder één dak.

 

Wat verandert er voor leden?

Voor leden gaat het een en ander veranderen. Wij zullen er alles aan doen om de vertrouwde en gezellige sfeer binnen het fitnesscentrum te waarborgen. Onze dienstverlening zal verder worden uitgebreid en leden zullen nieuwe voordelen gaan ervaren, waaronder ruimere openingstijden en betere abonnementskosten.

 

Rob Peters en Niek Stemkens zullen de dagelijkse leiding van Funqtio Helden op zich nemen. Beide heren zijn vertrouwde gezichten in het gebouw en zullen als geen ander de kwaliteit van de dienstverlening en de sfeer binnen het fitnesscentrum weten te behouden.

 

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u kennis maken met Funqtio Helden? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 077-3733788 of via de mail [email protected].

"

Funqtio fitness

Vacature Psychosomatisch fysiotherapeut m/v

26 mei 2023

Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 4 toplocaties en meer dan 40 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale patiënt gekeken wordt.

Lees meer >

Wandelen is gezond! Aartsen Avond4daagse 23 tot en met 26 mei

23 mei 2023

Op dinsdag 23 mei gaat de Aartsen Avond4daagse weer van start. Tot en met vrijdag kan er iedere dag gekozen worden uit een leuke en uitdagende tocht van 6 of 12 km. Lopen is niet alleen leuk en gezellig, het is ook nog eens heel erg gezond.

Lees meer >

Off-season voetbaltraining Funqtio

22 mei 2023

Over een aantal weken loopt het seizoen weer op z’n einde en kan iedereen gaan genieten van zijn welverdiende zomervakantie. Ook in deze periode is het belangrijk om fit te blijven en jezelf klaar te stomen voor het nieuwe voetbalseizoen.

Lees meer >

Revalidatie bij klachten als gevolg van een hersenschudding (Post Concussion Syndroom) Kopiëren

11 mei 2023

Een hersenschudding kan voor komen na een auto-ongeluk of val op het hoofd. Meestal veroorzaakt het niet meer dan een schram of een bult op het hoofd, maar in enkele gevallen kan het langdurige klachten opleveren. Bij een hersenschudding is er geen sprake van structurele schade/hersenletsel, maar kan er wel overprikkeling van het brein optreden wat kan leiden tot verschillende fysieke, cognitieve en emotionele klachten. De klachten kunnen zowel fysiek (hoofd- en nekpijn, duizeligheid, misselijkheid, dubbel/wazig zien), cognitief (slechte concentratie, vergeetachtigheid/slecht geheugen, verhoogde gevoeligheid voor licht en/of geluid) als emotioneel (snel gefrustreerd/geïrriteerd zijn, ongeduldig, somberheid, angstig) zijn. Wanneer de klachten langer dan drie maanden aanhouden spreken we van het Post Concussion Syndroom.

Lees meer >
Vacature receptioniste Funqtio Venlo-Steyl

Vacature Receptioniste m/v

2 mei 2023

Wij zoeken een receptioniste m/v

 

Zit gastvrijheid je in het bloed, word jij blij als je cliënten en collega’s kunt helpen en ben je daarnaast een echte duizendpoot? Dan hebben wij een hele leuke functie voor jou in een dynamische, snelgroeiende organisatie.

Lees meer >
My35 Helden

My35’ Helden wordt Funqtio Helden

17 maart 2023

Sporten zoals u gewend bent, maar dan onder een andere naam. Het fitnesscentrum dat voorheen bekend stond als My35’ Helden gaat verder onder de naam Funqtio Helden. Funqtio krijgt er met deze locatie een veelbelovend gezondheidscentrum bij.

Lees meer >