My35’ Helden wordt Funqtio Helden

My35 Helden

Sporten zoals u gewend bent, maar dan onder een andere naam. Het fitnesscentrum dat voorheen bekend stond als My35’ Helden gaat verder onder de naam Funqtio Helden. Funqtio krijgt er met deze locatie een veelbelovend gezondheidscentrum bij.

Met een veelzijdig aanbod op het gebied van afslanken, verminderen van fysieke klachten of verstevigen van spieren hebben huidige My35’ eigenaren Dali Bekkema en William van Lent een mooi concept neergezet. Funqtio Helden zal dit concept verder optimaliseren tot een gezondheidscentrum waar fysiotherapie en fitness elkaar versterken, ten behoeve van de algehele gezondheid en het welzijn van onze klanten.

 

De locatie zal de komende tijd worden aangevuld met een diëtiste en een ergotherapeut. Ook kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie, sportrevalidatie, bekkentherapie, COPD, etalagebenen en corona en nog veel meer. Zo heeft Funqtio Helden alles wat u nodig heeft om gezond te leven en optimaal te bewegen onder één dak.

 

Wat verandert er voor leden?

Voor leden gaat het een en ander veranderen. Wij zullen er alles aan doen om de vertrouwde en gezellige sfeer binnen het fitnesscentrum te waarborgen. Onze dienstverlening zal verder worden uitgebreid en leden zullen nieuwe voordelen gaan ervaren, waaronder ruimere openingstijden en betere abonnementskosten.

 

Rob Peters en Niek Stemkens zullen de dagelijkse leiding van Funqtio Helden op zich nemen. Beide heren zijn vertrouwde gezichten in het gebouw en zullen als geen ander de kwaliteit van de dienstverlening en de sfeer binnen het fitnesscentrum weten te behouden.

 

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u kennis maken met Funqtio Helden? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 077-3733788 of via de mail [email protected].

"

Longrevalidatie bij Funqtio

13 mei 2024

Deze week (13 t/m 18 mei) is de collecte week van het longfonds. Dit fonds heeft als missie: longziekten de wereld uit en bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte. Funqtio draagt hier graag aan bij, zo kun je bij ons terecht voor longrevalidatie.

Lees meer >
Revalideren na een operatie bij Funqtio

Funqtio WORK-deelnemer Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen aan het woord…

2 mei 2024

Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen is een trotse deelnemer aan het Funqtio WORK-programma. We gingen in gesprek met Ralf Vaessen van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen over hoe hun samenwerking met Funqtio Work de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers aanzienlijk heeft verbeterd. Hij deelt zijn ervaringen en de positieve impact van hun op maat gemaakte bedrijfszorgpakket op het bedrijf.

Lees meer >

De Funqtio Academy: De kracht van samen leren!

16 maart 2024

Door de constante ontwikkelingen in de fysiotherapie is het steeds belangrijker om onze krachten te bundelen. Binnen ons vakgebied worden we voortdurend geconfronteerd met nieuwe wetenschappelijke literatuur over screening, onderzoek, behandeltechnieken en innovaties binnen de fysiotherapie die onze patiëntenzorg positief kunnen beïnvloeden. Bij Funqtio vinden we het belangrijk dat onze professionals up-to-date blijven, samenwerken, kennis delen en persoonlijk kunnen groeien zodat we uniform als bedrijf hoogwaardige zorg kunnen blijven bieden.

Lees meer >

Digital Nomads bij Funqtio

5 maart 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Bekkenfysiotherapie in Venlo

Pijnklachten in de buik en het bekkengebied

1 februari 2024

Sommige mensen, zowel mannen als vrouwen, ervaren klachten in de onderbuik of het bekkengebied waarvoor geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden. De klachten kunnen door een bekkenfysiotherapeut worden behandeld.

Lees meer >