Even voorstellen: Jeroen, fysiotherapeut Funqtio

Jeroen Thijssen

Funqtio heeft meer dan 25 specialisten in dienst. Dankzij deze specialisten op het gebied van fysiotherapie helpen we onze cliënten graag vooruit!
 
We werken volgens het Funqtio Vitaliteitsconcept waarbij er met de meest recente wetenschappelijke inzichten naar de totale mens wordt gekeken.
 
Vandaar dat we ook graag met enthousiaste fysiotherapeuten werken zoals onze nieuwe collega Jeroen. Hij stelt zich hieronder aan jullie voor.

Hoi!
 
Mijn naam is Jeroen Thijssen, ik ben 27 jaar en werk inmiddels 4 jaar bij Funqtio. Momenteel ben ik 2 dagen werkzaam in Steyl en 2 dagen op locatie in Blerick. Hier focus ik me met name op musculoskeletale klachten met als specialisatie manueel therapie. Daarnaast doe ik werkzaamheden voor I-Vitality waaronder werkplekonderzoeken, preventief medisch onderzoek en presentaties. Ik vind de afwisseling in werkzaamheden erg prettig zodat ik mezelf op verschillende vlakken kan blijven ontwikkelen.
 
In de uren daarnaast ben ik bezig met de opleiding MSc Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN University of Applied Sciences waar ik in het laatste jaar zit. Hier doe ik momenteel onderzoek naar contextuele factoren in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk en ben ik me voor aan het bereiden op de eindtoets. 3 jaar geleden heb ik bewust voor de master Musculoskeletale Revalidatie gekozen omdat ik me kon vinden in de visie van de opleiding. Hier hoort het ontwikkelen van up-to-date kennis over musculoskeletale screening/diagnostiek, interveniëren, communiceren, professioneel handelen, coachen en innoveren bij. Kortom een complete weergave van de gewenste hedendaagse musculoskeletale therapeut in de eerstelijnspraktijk. Ik sta achter het breed scala aan onderwerpen die gegeven worden tijdens de opleiding. Zo krijgen we buiten musculoskeletaal onderzoek en behandelen ook les over bijvoorbeeld chronische pijn, communicatiestrategen bij specifieke patiëntengroepen en over biases en fallacies bij het klinisch redeneren. Kortom allemaal erg interessant!
 
Als laatste ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport. Zo probeer ik mezelf fit te houden met krachttraining en boksen. Daarbuiten ben ik in de weekenden graag op pad.
 
Tot ziens!

"

Neem contact met ons op
Jeroen Hutjens van Funqtio

Nominatie voor de LdvG-prijs 

27 september 2022

Jeroen Hutjens, eigenaar van Funqtio, is positief verrast over zijn nominatie voor de Lodewijk van der Grinten-prijs.

Lees meer >

Delta Venlo Dames 1

22 augustus 2022

Lees hier hoe de meiden van Delta Venlo Dames 1 weer fit aan het seizoen kunnen beginnen.

Lees meer >

Wat kan een fysiotherapeut betekenen voor ouderen?

2 augustus 2022

Lees hier waarom fysiotherapie voor ouderen zo belangrijk is en wat een fysiotherapeut voor ouderen kan betekenen.

Lees meer >
Tekening voorste kruisband

Voorste kruisband revalidatietraject Funqtio

26 juli 2022

Lees hier waarom een goed revalidatietraject van de voorste kruisband van essentieel belang is.

Lees meer >
Presentatie bij Hockeyclub Delta Venlo

Presentatie bij Hockeyclub Delta Venlo

18 juli 2022

Een presentatie bij Hockeyclub Delta Venlo.

Lees meer >

Schouderrevalidatie bij Funqtio

24 juni 2022

Binnen Funqtio zien we veel schouderrevalidatie, zowel postoperatieve klachten als klachten die plotseling ontstaan en uiteindelijk een langdurig probleem worden.

Lees meer >