Even voorstellen: Jeroen, fysiotherapeut Funqtio

Jeroen Thijssen

Funqtio heeft meer dan 25 specialisten in dienst. Dankzij deze specialisten op het gebied van fysiotherapie helpen we onze cliënten graag vooruit!
 
We werken volgens het Funqtio Vitaliteitsconcept waarbij er met de meest recente wetenschappelijke inzichten naar de totale mens wordt gekeken.
 
Vandaar dat we ook graag met enthousiaste fysiotherapeuten werken zoals onze nieuwe collega Jeroen. Hij stelt zich hieronder aan jullie voor.

Hoi!
 
Mijn naam is Jeroen Thijssen, ik ben 27 jaar en werk inmiddels 4 jaar bij Funqtio. Momenteel ben ik 2 dagen werkzaam in Steyl en 2 dagen op locatie in Blerick. Hier focus ik me met name op musculoskeletale klachten met als specialisatie manueel therapie. Daarnaast doe ik werkzaamheden voor I-Vitality waaronder werkplekonderzoeken, preventief medisch onderzoek en presentaties. Ik vind de afwisseling in werkzaamheden erg prettig zodat ik mezelf op verschillende vlakken kan blijven ontwikkelen.
 
In de uren daarnaast ben ik bezig met de opleiding MSc Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN University of Applied Sciences waar ik in het laatste jaar zit. Hier doe ik momenteel onderzoek naar contextuele factoren in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk en ben ik me voor aan het bereiden op de eindtoets. 3 jaar geleden heb ik bewust voor de master Musculoskeletale Revalidatie gekozen omdat ik me kon vinden in de visie van de opleiding. Hier hoort het ontwikkelen van up-to-date kennis over musculoskeletale screening/diagnostiek, interveniëren, communiceren, professioneel handelen, coachen en innoveren bij. Kortom een complete weergave van de gewenste hedendaagse musculoskeletale therapeut in de eerstelijnspraktijk. Ik sta achter het breed scala aan onderwerpen die gegeven worden tijdens de opleiding. Zo krijgen we buiten musculoskeletaal onderzoek en behandelen ook les over bijvoorbeeld chronische pijn, communicatiestrategen bij specifieke patiëntengroepen en over biases en fallacies bij het klinisch redeneren. Kortom allemaal erg interessant!
 
Als laatste ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport. Zo probeer ik mezelf fit te houden met krachttraining en boksen. Daarbuiten ben ik in de weekenden graag op pad.
 
Tot ziens!

"

Neem contact met ons op

Longrevalidatie bij Funqtio

13 mei 2024

Deze week (13 t/m 18 mei) is de collecte week van het longfonds. Dit fonds heeft als missie: longziekten de wereld uit en bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte. Funqtio draagt hier graag aan bij, zo kun je bij ons terecht voor longrevalidatie.

Lees meer >
Revalideren na een operatie bij Funqtio

Funqtio WORK-deelnemer Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen aan het woord…

2 mei 2024

Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen is een trotse deelnemer aan het Funqtio WORK-programma. We gingen in gesprek met Ralf Vaessen van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen over hoe hun samenwerking met Funqtio Work de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers aanzienlijk heeft verbeterd. Hij deelt zijn ervaringen en de positieve impact van hun op maat gemaakte bedrijfszorgpakket op het bedrijf.

Lees meer >

De Funqtio Academy: De kracht van samen leren!

16 maart 2024

Door de constante ontwikkelingen in de fysiotherapie is het steeds belangrijker om onze krachten te bundelen. Binnen ons vakgebied worden we voortdurend geconfronteerd met nieuwe wetenschappelijke literatuur over screening, onderzoek, behandeltechnieken en innovaties binnen de fysiotherapie die onze patiëntenzorg positief kunnen beïnvloeden. Bij Funqtio vinden we het belangrijk dat onze professionals up-to-date blijven, samenwerken, kennis delen en persoonlijk kunnen groeien zodat we uniform als bedrijf hoogwaardige zorg kunnen blijven bieden.

Lees meer >

Digital Nomads bij Funqtio

5 maart 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Bekkenfysiotherapie in Venlo

Pijnklachten in de buik en het bekkengebied

1 februari 2024

Sommige mensen, zowel mannen als vrouwen, ervaren klachten in de onderbuik of het bekkengebied waarvoor geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden. De klachten kunnen door een bekkenfysiotherapeut worden behandeld.

Lees meer >