Even voorstellen: Jeroen, fysiotherapeut Funqtio

Jeroen Thijssen

Funqtio heeft meer dan 25 specialisten in dienst. Dankzij deze specialisten op het gebied van fysiotherapie helpen we onze cliënten graag vooruit!
 
We werken volgens het Funqtio Vitaliteitsconcept waarbij er met de meest recente wetenschappelijke inzichten naar de totale mens wordt gekeken.
 
Vandaar dat we ook graag met enthousiaste fysiotherapeuten werken zoals onze nieuwe collega Jeroen. Hij stelt zich hieronder aan jullie voor.

Hoi!
 
Mijn naam is Jeroen Thijssen, ik ben 27 jaar en werk inmiddels 4 jaar bij Funqtio. Momenteel ben ik 2 dagen werkzaam in Steyl en 2 dagen op locatie in Blerick. Hier focus ik me met name op musculoskeletale klachten met als specialisatie manueel therapie. Daarnaast doe ik werkzaamheden voor I-Vitality waaronder werkplekonderzoeken, preventief medisch onderzoek en presentaties. Ik vind de afwisseling in werkzaamheden erg prettig zodat ik mezelf op verschillende vlakken kan blijven ontwikkelen.
 
In de uren daarnaast ben ik bezig met de opleiding MSc Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN University of Applied Sciences waar ik in het laatste jaar zit. Hier doe ik momenteel onderzoek naar contextuele factoren in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk en ben ik me voor aan het bereiden op de eindtoets. 3 jaar geleden heb ik bewust voor de master Musculoskeletale Revalidatie gekozen omdat ik me kon vinden in de visie van de opleiding. Hier hoort het ontwikkelen van up-to-date kennis over musculoskeletale screening/diagnostiek, interveniëren, communiceren, professioneel handelen, coachen en innoveren bij. Kortom een complete weergave van de gewenste hedendaagse musculoskeletale therapeut in de eerstelijnspraktijk. Ik sta achter het breed scala aan onderwerpen die gegeven worden tijdens de opleiding. Zo krijgen we buiten musculoskeletaal onderzoek en behandelen ook les over bijvoorbeeld chronische pijn, communicatiestrategen bij specifieke patiëntengroepen en over biases en fallacies bij het klinisch redeneren. Kortom allemaal erg interessant!
 
Als laatste ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport. Zo probeer ik mezelf fit te houden met krachttraining en boksen. Daarbuiten ben ik in de weekenden graag op pad.
 
Tot ziens!

"

Neem contact met ons op

Wereld Alzheimer Dag

21 september 2023

Fysiotherapie kan een waardevolle rol spelen bij de zorg voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie. Alzheimer is een progressieve neurodegeneratieve aandoening die geheugenverlies, cognitieve achteruitgang en verminderde motorische functies veroorzaakt.

Lees meer >

Dag van de Diëtist!

19 september 2023

Voeding is een essentieel onderdeel van fit worden en blijven, en verdient meer aandacht (vinden wij). Als diëtisten bieden wij hulp bij het veranderen van het eetpatroon om bijvoorbeeld bloedwaardes te verbeteren, maag-en darmklachten te verminderen, gewicht te verbeteren (afvallen of juist aankomen), ondersteuning bij ziekte of bijvoorbeeld om het eetpatroon af te stemmen op het ouder worden. Een goede samenwerking tussen de fysiotherapeut en de diëtist is hierbij erg belangrijk.

Lees meer >
Funqtio Venloop

Nationale Vitaliteitsweek 2023

18 september 2023

Stel je voor: vitaliteit is als een kop koffie die de hele dag door energie geeft. Het is een onuitputtelijke batterij die je dagelijkse taken moeiteloos laat verlopen. Die maandagochtend, voorheen een gevecht met de snooze-knop, verandert in een energieke start. Je springt enthousiast uit bed, klaar om de dag met hernieuwde energie te omarmen.

Lees meer >
Wereld Fysiotherapie Dag

Wereld Fysiotherapie Dag

8 september 2023

Vandaag is het Wereld Fysiotherapie Dag! We staan stil bij het belang van fysiotherapie binnen de zorg. Fysiotherapeuten leveren elke dag kwaliteit. Ze maken daarmee het verschil in de levens van mensen door ze in beweging en zelfstandig te houden. Door op deze dag aandacht te vragen voor onze collega’s en hun belangrijke bijdrage in de zorg, geven we de waardering en erkenning die ze elke dag verdienen!

Lees meer >

Steun de Collecteweek van KWF en ontdek hoe Funqtio helpt bij oncologische revalidatie!

4 september 2023

Tijdens de Collecteweek van KWF willen we samen een vuist maken tegen kanker. Maar laten we niet vergeten dat de strijd tegen kanker niet stopt na de diagnose. Daarom willen we graag de aandacht vestigen op de waardevolle diensten die Funqtio biedt voor mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.

Lees meer >

Vacature Fysiotherapeut OCA m/v

14 juli 2023

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT.

Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

Lees meer >