Even voorstellen: Jeroen, fysiotherapeut Funqtio

Jeroen Thijssen

Funqtio heeft meer dan 25 specialisten in dienst. Dankzij deze specialisten op het gebied van fysiotherapie helpen we onze cliënten graag vooruit!
 
We werken volgens het Funqtio Vitaliteitsconcept waarbij er met de meest recente wetenschappelijke inzichten naar de totale mens wordt gekeken.
 
Vandaar dat we ook graag met enthousiaste fysiotherapeuten werken zoals onze nieuwe collega Jeroen. Hij stelt zich hieronder aan jullie voor.

Hoi!
 
Mijn naam is Jeroen Thijssen, ik ben 27 jaar en werk inmiddels 4 jaar bij Funqtio. Momenteel ben ik 2 dagen werkzaam in Steyl en 2 dagen op locatie in Blerick. Hier focus ik me met name op musculoskeletale klachten met als specialisatie manueel therapie. Daarnaast doe ik werkzaamheden voor I-Vitality waaronder werkplekonderzoeken, preventief medisch onderzoek en presentaties. Ik vind de afwisseling in werkzaamheden erg prettig zodat ik mezelf op verschillende vlakken kan blijven ontwikkelen.
 
In de uren daarnaast ben ik bezig met de opleiding MSc Musculoskeletale Revalidatie aan de HAN University of Applied Sciences waar ik in het laatste jaar zit. Hier doe ik momenteel onderzoek naar contextuele factoren in de eerstelijns fysiotherapiepraktijk en ben ik me voor aan het bereiden op de eindtoets. 3 jaar geleden heb ik bewust voor de master Musculoskeletale Revalidatie gekozen omdat ik me kon vinden in de visie van de opleiding. Hier hoort het ontwikkelen van up-to-date kennis over musculoskeletale screening/diagnostiek, interveniëren, communiceren, professioneel handelen, coachen en innoveren bij. Kortom een complete weergave van de gewenste hedendaagse musculoskeletale therapeut in de eerstelijnspraktijk. Ik sta achter het breed scala aan onderwerpen die gegeven worden tijdens de opleiding. Zo krijgen we buiten musculoskeletaal onderzoek en behandelen ook les over bijvoorbeeld chronische pijn, communicatiestrategen bij specifieke patiëntengroepen en over biases en fallacies bij het klinisch redeneren. Kortom allemaal erg interessant!
 
Als laatste ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport. Zo probeer ik mezelf fit te houden met krachttraining en boksen. Daarbuiten ben ik in de weekenden graag op pad.
 
Tot ziens!

"

Neem contact met ons op
Acupunctuur bij Funqtio

Acupunctuur en de overgang

8 maart 2023

De overgang; niemand vindt het leuk, maar toch krijgen alle vrouwen er op een gegeven moment mee te maken. Acupunctuur is bewezen effectief tegen overgangsklachten als opvliegers, vermoeidheid en stemmingswisselingen. Lees verder en ontdek hoe acupunctuur kan werken tegen vervelende overgangsklachten.

Lees meer >
Fysio Centrum Meijel

Funqtio bundelt krachten in Meijel en Beringe

1 maart 2023

Vanaf 1 maart 2023 werken wij, Rob Peters van Funqtio en Danielle Lemaire van Fysiocentrum Meijel/Beringe samen. Daarmee voegt Funqtio twee nieuwe locaties toe aan hun vertrouwde vestigingen in Venlo, Blerick, Helden en Steyl.

Lees meer >
OCA Venlo

OCA Venlo 5 jaar!

1 maart 2023

1 maart 2023 viert OCA Venlo haar eerste lustrum. Op 1 maart 2018 werd er door 4 enthousiaste professionals gestart met OCA Venlo onder de vleugels van de Funqtio groep.

Lees meer >
Wereldkankerdag 4 februari

Wereldkankerdag

4 februari 2023

Ik ben Marga, nu 65 jaar. Mijn vaste oncologiefysiotherapeut Tanja heeft me gevraagd iets te schrijven voor Wereldkankerdag op 4 februari.

Lees meer >

Fysiotherapie bij longaandoeningen

9 januari 2023

Wist je dat Fysiotherapie bij longaandoeningen een van de meest effectieve therapieën in de gezondheidszorg is?

Lees meer >

Nieuw in onze praktijk! Blood Flow Restriction Training

15 december 2022

Een paar weken geleden hebben wij met een aantal collega’s binnen Funqtio de cursus Blood Flow Restriction, ook wel BFR, gevolgd. Een interessante cursusdag waarbij Mathias Thoelen ons meer leerde over het mechanisme dat in ons lichaam in gang wordt gezet tijdens een BFR training. Daarnaast leerden we in de middag de praktische toepasbaarheid achter BFR en mochten we dit ook zelf ervaren.

Lees meer >