Nominatie voor de LdvG-prijs 

Jeroen Hutjens van Funqtio

Jeroen Hutjens, eigenaar van Funqtio, is positief verrast over zijn nominatie voor de Lodewijk van der Grinten-prijs.

Jeroen Hutjens is fysiotherapeut, register-arbeidsdeskundige en mede-eigenaar van Funqtio; een van de grootste fysiopraktijken in Noord-Limburg, voor zowel medische als niet-medische zorg. In 1999 is Hutjens net als Rob Peters, zijn compagnon, in loondienst begonnen als fysiotherapeut. In 2012 bood zich de kans aan om de praktijk over te nemen. Dit was de start van hun eigen bedrijf Funqtio. “We hebben flink gas moeten geven in de beginperiode, geïnvesteerd in opleidingen van medewerkers, maar ook in zelfeducatie”, zegt Hutjens. “Ons doel was om een A-praktijk te worden door met de juiste mensen en opleidingen op wetenschappelijk niveau aan te sluiten op de zorg die we leveren.”

 

Inmiddels heeft Funqtio vier vestigingen en dragen de 51 collega’s bij aan de gezondheid van vele mensen in Venlo en omgeving. “Ons motto is nog altijd ‘Funqtio a step ahead’: we willen qua dienstverlening en kwaliteit een stap vooruit zijn tegenover andere bedrijven.
 

De kwaliteit van je bedrijf zit in werknemers 

Vitale werknemers zijn mede de basis voor een gezond en succesvol bedrijf. Helaas schakelen werkgevers vaak pas hulp in als er duidelijke signalen zijn dat er iets niet goed gaat.

Wij willen bij werkgevers en werknemers erop aansturen dat preventief handelen zeer belangrijk is. Hiervoor werkt Funqtio samen met een arbodienst, onder de noemer i-vitality. “We willen ‘gezondheid en inzetbaarheid’ op een efficiënte en duurzame manier verbeteren.” Voor meer informatie bezoek je de i-vitality website.
 

Wat betreft ons eigen personeel: “Dankzij onze werknemers is Funqtio ontzettend kunnen groeien. Geld is niet meer alleen de drijfveer voor werknemers. De sleutel om mensen te binden is door te zorgen dat je hen iets hebt te bieden dat een extra waarde aan hun leven geeft. De ontwikkeling van een medewerker is ontzettend belangrijk, daarom bieden wij o.a. opleidingen aan en de mogelijkheid om binnen de Funqtio groep zich breder te ontwikkelen.”
 

Erkenning voor Funqtio 

Hoewel hij niet per se in de schijnwerpers wil staan, ziet Hutjens de prijsnominatie toch ‘als een stukje erkenning voor wat je al die jaren gedaan hebt’. “Ik ben positief verrast over mijn nominatie en verheugd dat de denkwijze van ons bedrijf, over het duurzaam verbeteren van de ‘gezondheid en inzetbaarheid’ binnen het bedrijfsleven, extra onder de aandacht wordt gebracht.

 

Met mijn compagnon Rob Peters en onze medewerkers hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt. We zijn vaak te druk met gas geven en kijken te weinig met trots achterom naar wat we hebben neergezet. Ik denk dat deze nominatie daar een mooi moment voor is.”

"

Jeroen Hutjens van Funqtio

Nominatie voor de LdvG-prijs 

27 september 2022

Jeroen Hutjens, eigenaar van Funqtio, is positief verrast over zijn nominatie voor de Lodewijk van der Grinten-prijs.

Lees meer >

Delta Venlo Dames 1

22 augustus 2022

Lees hier hoe de meiden van Delta Venlo Dames 1 weer fit aan het seizoen kunnen beginnen.

Lees meer >

Wat kan een fysiotherapeut betekenen voor ouderen?

2 augustus 2022

Lees hier waarom fysiotherapie voor ouderen zo belangrijk is en wat een fysiotherapeut voor ouderen kan betekenen.

Lees meer >
Tekening voorste kruisband

Voorste kruisband revalidatietraject Funqtio

26 juli 2022

Lees hier waarom een goed revalidatietraject van de voorste kruisband van essentieel belang is.

Lees meer >
Presentatie bij Hockeyclub Delta Venlo

Presentatie bij Hockeyclub Delta Venlo

18 juli 2022

Een presentatie bij Hockeyclub Delta Venlo.

Lees meer >

Schouderrevalidatie bij Funqtio

24 juni 2022

Binnen Funqtio zien we veel schouderrevalidatie, zowel postoperatieve klachten als klachten die plotseling ontstaan en uiteindelijk een langdurig probleem worden.

Lees meer >