Nominatie voor de LdvG-prijs 

Jeroen Hutjens van Funqtio

Jeroen Hutjens, eigenaar van Funqtio, is positief verrast over zijn nominatie voor de Lodewijk van der Grinten-prijs.

Jeroen Hutjens is fysiotherapeut, register-arbeidsdeskundige en mede-eigenaar van Funqtio; een van de grootste fysiopraktijken in Noord-Limburg, voor zowel medische als niet-medische zorg. In 1999 is Hutjens net als Rob Peters, zijn compagnon, in loondienst begonnen als fysiotherapeut. In 2012 bood zich de kans aan om de praktijk over te nemen. Dit was de start van hun eigen bedrijf Funqtio. “We hebben flink gas moeten geven in de beginperiode, geïnvesteerd in opleidingen van medewerkers, maar ook in zelfeducatie”, zegt Hutjens. “Ons doel was om een A-praktijk te worden door met de juiste mensen en opleidingen op wetenschappelijk niveau aan te sluiten op de zorg die we leveren.”

 

Inmiddels heeft Funqtio vier vestigingen en dragen de 51 collega’s bij aan de gezondheid van vele mensen in Venlo en omgeving. “Ons motto is nog altijd ‘Funqtio a step ahead’: we willen qua dienstverlening en kwaliteit een stap vooruit zijn tegenover andere bedrijven.
 

De kwaliteit van je bedrijf zit in werknemers 

Vitale werknemers zijn mede de basis voor een gezond en succesvol bedrijf. Helaas schakelen werkgevers vaak pas hulp in als er duidelijke signalen zijn dat er iets niet goed gaat.

Wij willen bij werkgevers en werknemers erop aansturen dat preventief handelen zeer belangrijk is. Hiervoor werkt Funqtio samen met een arbodienst, onder de noemer i-vitality. “We willen ‘gezondheid en inzetbaarheid’ op een efficiënte en duurzame manier verbeteren.” Voor meer informatie bezoek je de i-vitality website.
 

Wat betreft ons eigen personeel: “Dankzij onze werknemers is Funqtio ontzettend kunnen groeien. Geld is niet meer alleen de drijfveer voor werknemers. De sleutel om mensen te binden is door te zorgen dat je hen iets hebt te bieden dat een extra waarde aan hun leven geeft. De ontwikkeling van een medewerker is ontzettend belangrijk, daarom bieden wij o.a. opleidingen aan en de mogelijkheid om binnen de Funqtio groep zich breder te ontwikkelen.”
 

Erkenning voor Funqtio 

Hoewel hij niet per se in de schijnwerpers wil staan, ziet Hutjens de prijsnominatie toch ‘als een stukje erkenning voor wat je al die jaren gedaan hebt’. “Ik ben positief verrast over mijn nominatie en verheugd dat de denkwijze van ons bedrijf, over het duurzaam verbeteren van de ‘gezondheid en inzetbaarheid’ binnen het bedrijfsleven, extra onder de aandacht wordt gebracht.

 

Met mijn compagnon Rob Peters en onze medewerkers hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt. We zijn vaak te druk met gas geven en kijken te weinig met trots achterom naar wat we hebben neergezet. Ik denk dat deze nominatie daar een mooi moment voor is.”

"

Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Vacature: Basis Psycholoog

15 maart 2024

Ben jij een enthousiaste psycholoog met passie voor het behandelen van chronische pijnklachten? Bij OCA Venlo krijg je de kans om binnen een multidisciplinaire setting cliënten te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan. Als basis psycholoog voer je intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandelingen uit, waarbij psycho-educatie en cognitieve gedragstherapie centraal staan. Deze uitdagende positie biedt flexibele werktijden van 24-32 uur per week.

Lees meer >

De Funqtio Academy: De kracht van samen leren!

8 maart 2024

Door de constante ontwikkelingen in de fysiotherapie is het steeds belangrijker om onze krachten te bundelen. Binnen ons vakgebied worden we voortdurend geconfronteerd met nieuwe wetenschappelijke literatuur over screening, onderzoek, behandeltechnieken en innovaties binnen de fysiotherapie die onze patiëntenzorg positief kunnen beïnvloeden. Bij Funqtio vinden we het belangrijk dat onze professionals up-to-date blijven, samenwerken, kennis delen en persoonlijk kunnen groeien zodat we uniform als bedrijf hoogwaardige zorg kunnen blijven bieden.

Lees meer >

Digital Nomads bij Funqtio

5 maart 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
Vacature psycholoog Funqtio Venlo-Steyl

Vacature GZ-psycholoog

7 februari 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe GZ-psycholoog!
 
Funqtio is de meest complete fysiotherapiepraktijk van Venlo e.o. met 5 toplocaties en meer dan 35 specialisten. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Iedere specialist kan werken met moderne apparatuur om de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze specialisten moeten kunnen werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten waarbij naar de totale cliënt gekeken wordt.

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Bekkenfysiotherapie in Venlo

Pijnklachten in de buik en het bekkengebied

1 februari 2024

Sommige mensen, zowel mannen als vrouwen, ervaren klachten in de onderbuik of het bekkengebied waarvoor geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden. De klachten kunnen door een bekkenfysiotherapeut worden behandeld.

Lees meer >