OCA Venlo 5 jaar!

OCA Venlo

1 maart 2023 viert OCA Venlo haar eerste lustrum. Op 1 maart 2018 werd er door 4 enthousiaste professionals gestart met OCA Venlo onder de vleugels van de Funqtio groep.

In deze periode hebben we 520 mensen mogen begeleiden in hun zoektocht naar een waarde(n)vol leven waarin zij zelf weer de regie hebben leren nemen over hun eigen gezondheid.

 

Wij zijn als behandelteam dankbaar dat cliënten ons het vertrouwen geven en ons even mee laten lopen op hun levenspad.

 

Bovenstaande komt terug in een gegeven waardering op Zorgkaart Nederland:
“ Zonder hoge verwachtingen begonnen aan het traject. De openheid, het warme welkom, de positiviteit, het respect, de zeer goede communicatie (ook onderling in het team) en natuurlijk de deskundigheid, op maat, waarmee het team mij begeleidde lieten mij ook ontdooien waardoor erna 3 maanden lichamelijk en geestelijk vooruitgang te ervaren is. Wat weer hoop voor de toekomst geeft. Hoop die eigenlijk langzaam door de jaren heen was weggegaan. Dankjewel hiervoor!”

 

Als behandelteam zijn we in deze 5 jaar inhoudelijk gegroeid, mede door de reflecties van onze cliënten. In omvang is het team gegroeid naar 14 professionals die klaar staan om (potentiële) cliënten te ondersteunen bij hun hulpvraag. Door de groei de afgelopen jaren zijn wij in september 2022 verhuisd van HuisvanNoord naar onze huidige locatie op de Noorderpoort in Venlo.

 

We zien er naar uit om de komende jaren onze dienstverlening verder te professionaliseren, uit te breiden en nog meer mensen te mogen begeleiden bij hun gezondheidsvraagstukken.

Meer informatie over revalideren bij OCA Venlo?"

Revalideren bij OCA Venlo
Acupunctuur bij Funqtio

Acupunctuur en de overgang

8 maart 2023

De overgang; niemand vindt het leuk, maar toch krijgen alle vrouwen er op een gegeven moment mee te maken. Acupunctuur is bewezen effectief tegen overgangsklachten als opvliegers, vermoeidheid en stemmingswisselingen. Lees verder en ontdek hoe acupunctuur kan werken tegen vervelende overgangsklachten.

Lees meer >
Fysio Centrum Meijel

Funqtio bundelt krachten in Meijel en Beringe

1 maart 2023

Vanaf 1 maart 2023 werken wij, Rob Peters van Funqtio en Danielle Lemaire van Fysiocentrum Meijel/Beringe samen. Daarmee voegt Funqtio twee nieuwe locaties toe aan hun vertrouwde vestigingen in Venlo, Blerick, Helden en Steyl.

Lees meer >
OCA Venlo

OCA Venlo 5 jaar!

1 maart 2023

1 maart 2023 viert OCA Venlo haar eerste lustrum. Op 1 maart 2018 werd er door 4 enthousiaste professionals gestart met OCA Venlo onder de vleugels van de Funqtio groep.

Lees meer >
Wereldkankerdag 4 februari

Wereldkankerdag

4 februari 2023

Ik ben Marga, nu 65 jaar. Mijn vaste oncologiefysiotherapeut Tanja heeft me gevraagd iets te schrijven voor Wereldkankerdag op 4 februari.

Lees meer >

Fysiotherapie bij longaandoeningen

9 januari 2023

Wist je dat Fysiotherapie bij longaandoeningen een van de meest effectieve therapieën in de gezondheidszorg is?

Lees meer >

Nieuw in onze praktijk! Blood Flow Restriction Training

15 december 2022

Een paar weken geleden hebben wij met een aantal collega’s binnen Funqtio de cursus Blood Flow Restriction, ook wel BFR, gevolgd. Een interessante cursusdag waarbij Mathias Thoelen ons meer leerde over het mechanisme dat in ons lichaam in gang wordt gezet tijdens een BFR training. Daarnaast leerden we in de middag de praktische toepasbaarheid achter BFR en mochten we dit ook zelf ervaren.

Lees meer >