OCA Venlo 5 jaar!

OCA Venlo

1 maart 2023 viert OCA Venlo haar eerste lustrum. Op 1 maart 2018 werd er door 4 enthousiaste professionals gestart met OCA Venlo onder de vleugels van de Funqtio groep.

In deze periode hebben we 520 mensen mogen begeleiden in hun zoektocht naar een waarde(n)vol leven waarin zij zelf weer de regie hebben leren nemen over hun eigen gezondheid.

 

Wij zijn als behandelteam dankbaar dat cliënten ons het vertrouwen geven en ons even mee laten lopen op hun levenspad.

 

Bovenstaande komt terug in een gegeven waardering op Zorgkaart Nederland:
“ Zonder hoge verwachtingen begonnen aan het traject. De openheid, het warme welkom, de positiviteit, het respect, de zeer goede communicatie (ook onderling in het team) en natuurlijk de deskundigheid, op maat, waarmee het team mij begeleidde lieten mij ook ontdooien waardoor erna 3 maanden lichamelijk en geestelijk vooruitgang te ervaren is. Wat weer hoop voor de toekomst geeft. Hoop die eigenlijk langzaam door de jaren heen was weggegaan. Dankjewel hiervoor!”

 

Als behandelteam zijn we in deze 5 jaar inhoudelijk gegroeid, mede door de reflecties van onze cliënten. In omvang is het team gegroeid naar 14 professionals die klaar staan om (potentiële) cliënten te ondersteunen bij hun hulpvraag. Door de groei de afgelopen jaren zijn wij in september 2022 verhuisd van HuisvanNoord naar onze huidige locatie op de Noorderpoort in Venlo.

 

We zien er naar uit om de komende jaren onze dienstverlening verder te professionaliseren, uit te breiden en nog meer mensen te mogen begeleiden bij hun gezondheidsvraagstukken.

Meer informatie over OCA Venlo?"

OCA Venlo

Longrevalidatie bij Funqtio

13 mei 2024

Deze week (13 t/m 18 mei) is de collecte week van het longfonds. Dit fonds heeft als missie: longziekten de wereld uit en bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte. Funqtio draagt hier graag aan bij, zo kun je bij ons terecht voor longrevalidatie.

Lees meer >
Revalideren na een operatie bij Funqtio

Funqtio WORK-deelnemer Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen aan het woord…

2 mei 2024

Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen is een trotse deelnemer aan het Funqtio WORK-programma. We gingen in gesprek met Ralf Vaessen van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen over hoe hun samenwerking met Funqtio Work de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers aanzienlijk heeft verbeterd. Hij deelt zijn ervaringen en de positieve impact van hun op maat gemaakte bedrijfszorgpakket op het bedrijf.

Lees meer >

De Funqtio Academy: De kracht van samen leren!

16 maart 2024

Door de constante ontwikkelingen in de fysiotherapie is het steeds belangrijker om onze krachten te bundelen. Binnen ons vakgebied worden we voortdurend geconfronteerd met nieuwe wetenschappelijke literatuur over screening, onderzoek, behandeltechnieken en innovaties binnen de fysiotherapie die onze patiëntenzorg positief kunnen beïnvloeden. Bij Funqtio vinden we het belangrijk dat onze professionals up-to-date blijven, samenwerken, kennis delen en persoonlijk kunnen groeien zodat we uniform als bedrijf hoogwaardige zorg kunnen blijven bieden.

Lees meer >

Digital Nomads bij Funqtio

5 maart 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Bekkenfysiotherapie in Venlo

Pijnklachten in de buik en het bekkengebied

1 februari 2024

Sommige mensen, zowel mannen als vrouwen, ervaren klachten in de onderbuik of het bekkengebied waarvoor geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden. De klachten kunnen door een bekkenfysiotherapeut worden behandeld.

Lees meer >