Nieuw hoofdstuk: Rob Peters volledig eigenaar van Funqtio en OCA Venlo

In de afgelopen tien jaar is Funqtio uitgegroeid tot een begrip in de regio; het is een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Inmiddels zijn er vier vestigingen -allemaal A-locaties- met een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast behoren ook OCA Venlo (revalidatie en werkhervatting) en i-Vitality (dienstverlening gericht op inzetbaarheidsvraagstukken) tot Funqtio Group. Fysiotherapie, revalidatie, kwaliteit en gezondheid voor mensen staat voor Funqtio centraal. Het is mooi om te zien dat onze klanten dit ook zo ervaren. Dat zien we terug in onze beoordeling van 9,3 in Qualiview.

Nieuwe ambities

Bij het 10-jarige bestaan gaf Jeroen al aan dat er een verschuiving in zijn ambitie heeft plaatsgevonden. Hij is zich na zijn opleiding als Arbeidsdeskundige samen met Richard Stammen van O3 meer gaan richten op het uitbouwen van i-Vitality.

 

In deze rol hebben bedrijven nog meer aan ons, omdat we nu vanuit het wettelijk kader expertise kunnen bieden. We sturen en adviseren op basis van knowhow en kunnen écht meedenken met klanten. Hier haal ik ontzettend veel energie uit.

 

 

Rob daarentegen zag vooral de mogelijkheden van Funqtio:

 

We willen vooruitstrevend blijven in het leveren van fysiotherapie en aanliggende diensten en continue blijven ontwikkelen. Ik zie nog zoveel kansen in de markt en vind het een uitdaging om die kansen met ons team op te gaan pakken. Gewoon, om te zien of we dat ook voor elkaar krijgen. Ik heb hier vertrouwen in, want ik vind dat we een heel kundig en goed team hebben. Daarmee durf ik dat wel aan!

 

Verder bouwen aan mooie bedrijven

Vanuit deze nieuwe ambities hebben Jeroen en Rob gezamenlijk besloten om dit ook zakelijk zo in te richten. Rob wordt volledig eigenaar van Funqtio B.V. en Oca Venlo. Jeroen daarentegen neemt de aandelen van Rob van i-Vitality over en richt zich op de ontwikkeling hiervan.

 

“De afgelopen jaren hebben we met Funqtio een praktijk neergezet die inmiddels tot de grootste in Zuid-Nederland behoort. Niet alleen in omvang maar ook nog eens op kwalitatief gebied. Daar mogen we zeker samen trots op zijn. Vanuit deze nieuwe structuur kunnen we allebei onze eigen ambities verder vorm gaan geven.” Aldus Rob.

 

Namens het hele team van Funqtio en Oca Venlo willen we Jeroen bedanken voor de fijne samenwerking en hem heel veel succes wensen met zijn nieuwe uitdagingen bij i-Vitality en O3.

"

Longrevalidatie bij Funqtio

13 mei 2024

Deze week (13 t/m 18 mei) is de collecte week van het longfonds. Dit fonds heeft als missie: longziekten de wereld uit en bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met een longziekte. Funqtio draagt hier graag aan bij, zo kun je bij ons terecht voor longrevalidatie.

Lees meer >
Revalideren na een operatie bij Funqtio

Funqtio WORK-deelnemer Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen aan het woord…

2 mei 2024

Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen is een trotse deelnemer aan het Funqtio WORK-programma. We gingen in gesprek met Ralf Vaessen van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen over hoe hun samenwerking met Funqtio Work de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers aanzienlijk heeft verbeterd. Hij deelt zijn ervaringen en de positieve impact van hun op maat gemaakte bedrijfszorgpakket op het bedrijf.

Lees meer >

De Funqtio Academy: De kracht van samen leren!

16 maart 2024

Door de constante ontwikkelingen in de fysiotherapie is het steeds belangrijker om onze krachten te bundelen. Binnen ons vakgebied worden we voortdurend geconfronteerd met nieuwe wetenschappelijke literatuur over screening, onderzoek, behandeltechnieken en innovaties binnen de fysiotherapie die onze patiëntenzorg positief kunnen beïnvloeden. Bij Funqtio vinden we het belangrijk dat onze professionals up-to-date blijven, samenwerken, kennis delen en persoonlijk kunnen groeien zodat we uniform als bedrijf hoogwaardige zorg kunnen blijven bieden.

Lees meer >

Digital Nomads bij Funqtio

5 maart 2024

Wij zijn Donja & Jeroen, musculoskeletaal manueeltherapeuten bij Funqtio B.V. en momenteel werkzaam als “digital nomads” in Midden- en Zuid-Amerika! Wij schrijven deze blog om jullie een kijkje te geven in ons (werk)leven voor 2024, terwijl we jullie graag iets vertellen over onze ervaringen tijdens de reis!

Lees meer >
Logo van ISOZzon

Wereldkankerdag: aandacht voor de impact van kanker

2 februari 2024

Op Wereldkankerdag delen we het aangrijpende verhaal van Karin de Graaf. Na chemotherapie, een operatie en bestralingen worstelt ze nu met oedeem, vermoeidheid en klachten aan handen en voeten. In dit artikel brengen we op Wereldkankerdag de waardevolle ondersteuning die netwerken zoals ISOZzon kunnen bieden om Karins last te verlichten en haar herstel te bevorderen onder de aandacht.

Lees meer >
Bekkenfysiotherapie in Venlo

Pijnklachten in de buik en het bekkengebied

1 februari 2024

Sommige mensen, zowel mannen als vrouwen, ervaren klachten in de onderbuik of het bekkengebied waarvoor geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden. De klachten kunnen door een bekkenfysiotherapeut worden behandeld.

Lees meer >