Selecteer een pagina

Funqtio is trots om onze nieuwe collega Bo op den Drink te presenteren.
Hieronder stelt Bo zich voor:

Ik ben Bo op den Drink en ben in dienst als fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut.

Tijdens mijn opleiding Sporthogeschool in Sittard ben ik erachter gekomen dat mijn interesse meer ligt op het medische gebied dan de sport. Na het afronden van de sporthogeschool ben ik aan de Avans Hogeschool in Breda gestart met opleiding fysiotherapie. Een erg leuk en interessant vakgebied en al gauw was ik sterk geïnteresseerd in de bekkenregio van het lichaam. Inmiddels start ik in september met mijn laatste jaar van de master Bekkenfysiotherapie. Je zult me dus vooral tegenkomen wanneer je klachten in de bekkenregio hebt.

Tussen de opleidingen door heb ik de cursus Zwangerfit gevolgd en ook bij deze groepstraining zal ik het team gaan versterken.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de paardensport. Mijn passie is het opleiden van jonge springpaarden.

Wie weet tot ziens in Steyl of Venlo!

Groet, Bo op den Drink